Rozumiem , sorkiprywatnie nie gadam szczególnie przez telefon
No właśnie, mnie nic nie boli tylko cewa szczypie i to jest problemćwiczenia to z jogi głównie rozciągające miednicę na you tube jest ich dużo , po minucie każdą pozycję , w temacie wyleczeni na 27 stronie jest jakiś link z ćwiczeniami , pozycja girlandy , co tam jest to podobnież nie jest zalecana , ja żadnego linku do ćwiczeń nie mam , u mnie były też spore bóle , urolog stwierdził że jest zespól bólu miednicy mniejszej mówił że od stresu , nic więcej nie zlecał ,
napomniałem nawet raz o ćwiczeniach to nawet nie wiedział o czym mówię
cystoskopii nie miałem ,było urodynamiczne ,posiewy ,wymazy , podstawowe badania usg
głównie skarżyłem się na bóle pieczenie w cewce czasami im towarzyszyło, więc nie leczyłem się pod kątem pieczenia tylko
Ja mam jakieś zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa , jakieś obniżone kręgi Ls L5 , to wyszło na prześwietleniu, tylko dziwne jest to , że szczypie mnie po oddaniu moczu , najbardziejo po kąpieli, mój pierwszy urolog sugerował ucisk kręgosłupa na pęcherz, tzw, pęcherz neurogenny , nie było testu 4 ech szklanek , inne wyniki wszystko ujemne , posiewy , wymazy , itd.