Bastek89 , czy nawrót objawów i dolegliwości możesz powiązać z jakimś konkretnym czynnikiem ( np: zaniechanie ćwiczeń , zwiększony stres lub napiecie związane ze wzmożoną aktywnością seksualna) czy pogorszenie wystąpiło bez jednoznacznie uchwytej przyczyny?
Pozdrawiam.
Źle mnie Panowie zrozumieliście.. w sumie to niejasno napisałem. Wróciły mi wszystkie dolegliwości.
Po wytrysku już mnie nie bolało wobec tego pozwalałem sobie na więcej. Do tego wróciłem do picia kawy a jako, że mam jelito drażliwe przez parę dni miałem biegunkę i wtedy nastąpił nawrót. Myślę, że to kombinacja tych 2 rzeczy to spowodowała.
Heyka , wyjaśnij może trochę, co to są bóle dna miednicy , czy to chodzi o bolące pośladki ? , może to i śmieszne pytanie , ale zawsze mnie to zastanawiało o co Come on z tą miednicą na dnie
Możecie mi wierzyć lub nie ale poranna erekcja może też być też spowodowana zaleganiem moczu w pęcherzu.
Możecie mi wierzyć lub nie ale poranna erekcja może też być też spowodowana zaleganiem moczu w pęcherzu.
Po całej nocy każdy będzie miał mocz w pęcherzu więc nie rozumiem skąd takie stwierdzenie.