tolek banan
New member
Piszcie wszyscy, po i przed zabiegiem jak to u was wyglądało i wygląda
Gratuluje udanej operacji. Sam wybieram się na taki zabieg. Zastanawiam się między dwoma lekarzami. Pierwszy to Lech Gałek z Białegostoku, a drugi Marek Urban z Lublina. Napisz u kogo Ty miałeś operacje. Może sam zdecyduje się na tego lekarza.
witam wszystko na dobrej drodze są nocne wzwody nie takie maksymalne bo się budzę aby powstrzymać go, opuchlizna już lekko się pomniejsza,tylko siny będzie jeszcze ze 3 tygodnie ,aale smaruje tym lotionem 1000 to bardzo dobry żel na siniaki i opuchlizne.Na razie w opadzie ucieka lekko w lewo sobie ale taka jego natura, nic mnie nie boli czuję się bardzo dobrze, podczas wzwodu nocnego jest w swojej długości prosty tylko leży na brzuchu przyklejony taśmą papierową, więc narazie nie widziałem jeszcze i nie zobaczę jak jest odchylony w lewo np jak stoję jak to wygląda, to potrwa z miesiąc zanim taką fotkę zrobię . Na razie jest wszystko wzorowo czucie itp. Aha jedynym mankamentem który może się pojawić to może być nadmiar napletka przed zabiegiem już miałem i teraz wszystko zależy od długości skrócenia im więcej się skrócił to nadmiar napletka będzie większy , ale lekarz mówił że to zostawiamy i dopiero gdzieś za pół roku jak wacek będzie wyglądał tak jak by przy nim nic nie robiono to wtedy jak mi to bedzie dokuczać to mi to zrobi za darmo czyli skróci napletek(ale mówił żeby tego teraz nie robić bo po skróceniu mogą pojawić się jakieś problemy z ruchomoscią skóry, ,stwardnienia tej blizny itp) Ale mam poprawione te wędzidełko i wszystko się okaże minimum za 2,3 miechy jak będzie wszystko pogojone i jak się bedzie to sprawdzało pod czas bzykania . Narazie tyle
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Pytanie - po operacji metoda nesbita | Skrzywienie prącia | 2 | |
C | Metoda mierzenia sprzętu | Inne | 5 | |
M | Metoda TOM - o co w niej chodzi ? | Przedwczesny wytrysk | 5 | |
M | Metoda operacji żylaków powrózka nasiennego | Inne | 0 | |
D | Przedwczesny wytrysk i metoda TOM | Przedwczesny wytrysk | 3 |