• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Masturbacja i penis po obrzezaniu całkowitym

multad

Member
No cóż... Udało się to zrobić w pół godziny z samym lubrykantem (y)

Rozmiary - długość sprawdzałem i nic się nie ruszyło a obwód to się nawet człowiekowi nie chce mierzyć (n)
Libido nadal nie istnieje ale walę co tydzień bo tak postanowiłem i się tego jeszcze trzymam jakoś.

Zacząłem palić jak smok - więc sobie na pewno nie pomagam przynajmniej fizycznie, alkoholu jeszcze nie ruszam ale skłamałbym gdybym powiedział, że mnie nie ciągnie do niego. Walę też nadgodziny w robocie żeby nie myśleć o tym (to chociaż szef jest szczęśliwy 🥲)

Może to psychika mi blokuje koleżke 🤔 no to żeby spożytkować ten hajs z nadgodzin na coś innego niż szlugi, zapisałem się do psychologa i seksuologa 💪

Człowiek myślał, że fizycznie zostanie uszkodzony na jakiś czas a tu psycha została rozwalona

multad

Member
Jestem już po obu wizytach.

Psycholog - Jakiś ułomny, nie wracam bo mnie znowu wkurzy 😌

Seksuolog - Przeciwieństwo poprzednika. Luźna gadka w dobrej atmosferze, nie zostałem oczywiście "uzdrowiony" ale czuć, że lepiej. Wrócę do niej w następnym tygodniu? Zobaczymy jak z terminami, może później.

Co do planów na teraz
Rzucam palenie i wracam do siłowni od jutra (przynajmniej mam taką nadzieję)
Ograniczenie nadgodzin
Zero masturbacji (to chyba najłatwiejsze)
Zero umartwiania się penisem (to najtrudniejsze)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

CutSZ

Member
Psychologa to trzeba niestety szukać. Ja turbo szczęśliwie trafiłem na świetną babkę, w dodatku psycholog+seksuolog+psychoterapeuta w jednym, ale wiesz, są różni ludzie, różnie doświadczeni. Jak jeden nie pasuje a ma się energię na innych, to szukać szukać, a opłaci się z nawiązką.
Co do seksuologa, to świetnie słyszeć. Pociągnij temat dalej, dobry seksuolog to chyba najlepsza osoba, do której można mówić o swoich intymnych i erotycznych rozterkach, problemach, fantazjach w sposób niemedyczny, a taki ludzki. Super. To duuuuużo daje, jesteśmy jako ludzie zbyt nie nauczeni rozmowy o intymności i swoich potrzebach. To proces, ale wierzę, że będziesz systematyczny :)

Co do planów to szacun. Spróbuj być dla siebie wyrozumiały 😀. Jest okres jesienny niedługo zimowy, może zdarzyć Ci się sięgnąć po papierosa, może zdarzyć Ci się nie pójść na siłownię mimo planów, ale to są pojedyncze sytuacje. Trening siłowy to najlepsze co możesz dla siebie zrobić. Super ❤️

multad

Member
@CutSZ Ta seksuolog jest spoko, ona jest seksuologiem+psychologiem a skoro dobrze się zapowiada to chyba nie ma co szukać osobno psychologa.

Co do moich planów to tutaj się nie zgodzę, zero papierosów i siłka co 2 dni (oczywiście zero alko i dodatkowo rzucam kawę, chociaż ona raczej nie ma związku z moimi problemami). Postanowiłem przyjąć mentalność albo zwycięstwo albo śmierć, nie mam zamiaru złamać swoich postanowień i nie zamierzam wymyślać sobie wymówek 💪

dieselku przepraszam za przekleństwo 😭 ale zajmij się swoim projektem gallem

CutSZ

Member
Aaa, skoro taki masz mindset to nie śmiem sugerować inaczej! 😎 Jesteś zdolny do osiągnięcia wielu ogromnych korzyści dla swojego ciała i głowy. Stoisz w wymagającym momencie, który jeśli się nie poddasz, TAK MOCNO Cię wyleczy, tak wzmocni, tak wesprze, że aż współczuję ludziom dookoła Ciebie, że będą musieli oddychać tym samym co Ty powietrzem nasiąkniętym gęsto testosteronem, atrakcyjnością i pewnością siebie 💪🏻

Edit: hmm, to o powietrzu, w głowie brzmiało jakoś lepiej 👀🫣

CutSZ

Member
Przestań, kupiłem sobie ten jeden szampon niedawno. Pachniał może i ładnie (choć krótko), ale tak jak bym przez niego w wannie wywinął orzełka, to najlepszy łyżwiarz nie wywinął. Taki śliski był.