johny1111 napisał:nawet jak stanął to bólu żadnego nie czułem.
czy podczas dnia mocowac tasmą/plastrem członka tak, aby był w pozycji pionowej (tak jakby przyklejony do brzucha) czy raczej normalnie aby pozostawał w tzw. zwisie.
czy ćwiczenia ściągania napletka (na całe szczęście udaje mi sie ściągać całego, nie wiem czy nie za szybko?) wykonywać zawsze pod prysznicem czy "na sucho"?
W miedzyczasie pare mi wypadlo, ale z tego co sie orientuje to nic zlego w tym chyba nie ma?
blizny sa jeszcze. w niektorych miejscach sa dosyc twarde (cos z tym robic?)
jednak czuje jeszcze pewien ból(mam obawy czy nie jest za ciasno :/ )
Czy po sciagnieciu szwow cwiczyliscie jeszcze sciaganie i naciaganie napletka?
Co sadzicie o masciach? potrzebne czy raczej nie?
sławek83 napisał:stefan1234
Tomasz91
Na moje oko wszystko wygląda ładnie, dobra robota mi też lekarz przepisał detreomycyne i smarowałem wacka rano i wieczorem. W ciągu dnia, po oddaniu moczu przemywałem wacka rivanolem.
sławek83 napisał:Generalnie, podstawa to higiena. Dbaj o niego a będzie się ładnie goił. I nie oglądaj za dużo tu zdjęć bo oszalejesz nie ma co sobie wkręcać tylko spokojnie czekaj aż się wszystko ładnie zagoi. Ze zdjęć nie widać na razie żebyś miał mieć jakieś komplikacje ale to tylko domysły, bo wiesz, różnie bywa. Tym czasem, relaks
mistrzu182 napisał:Opatrunku mam nie zmieniać bo jakiś uciskowy czy coś. Ale u mnie jest tragedia ;D zobaczę co będzie dalej ;]
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Termin już ustalony, klamka zapadła | Stulejka | 2 | |
L | Już po obrzezaniu. | Stulejka | 1 | |
M | Już po zabiegu :) Moja historia i fotorelacja | Po zabiegu obrzezania | 25 | |
S | Męska i już bardzo ciężka do zniesienia depresja i dylemat | Inne | 4 | |
Z | już po zabiegu - liszaj płaski | Po zabiegu obrzezania | 94 |