Siema chłopaki, mam 24 lata, ogólnie mam straszną depresję i całymi dniami chodzę załamany, zamknięty w sobie z takiego powodu jaki napisałem w temacie. Mam dziewczynę od długiego czasu, sex'u jeszcze nie uprawialiśmy, bo się wymiguje, poprostu mi jest wstyd, a wiem, że z moim skrzywieniem nie ma szans na jakikolwiek stosunek. Ona nie wie o moim problemie, zresztą nikt nie wie, a ja nie mam odwagi nikomu tego powiedzieć, ale czuję, że już niedługo wybuchnę z tego załamania. Ogólnie od paru dni przeglądam różne tematy i fora na temat operacyjnego prostowania, znalazłem doktora Perdzyńskiego, podobno najlepszy w Polsce. Miałbym kilka pytań (chyba tylko do tych osób co u Niego byli), czy on cenę dobiera indywidualnie? Widziałem, że za zabieg bierze on 15k - 20k, ja poprostu nie mam tyle kasy na ten zabieg, ehh... Czy jest możliwość w ogóle płacenia na raty za takie zabiegi? Pisałem do Niego maila, odpisał mi, bym mu wysłał na początku Października zdjęcia i wtedy też bym przyszedł na konsultację w celu omówienia zabiegu i ceny, ale ja się serio boję, że on mi krzyknie 15k, a ja będę bez wyjścia i będę musiał zrezygnować z powodu braku funduszy. Sorry, że w takiej desperacji i załamaniu piszę, ale naprawdę mam głęboką depresję przez ostatnie lata z tego powodu i najzwyczajniej w świecie nie mam już poprostu do niczego siły ani chęci.
Skrzywienie wynosi ok. 70 - 90 stopni w dół, oczywiście mogę go wyprostować ręką tylko przy niepełnej erekcji, inaczej nie da rady. Jakby ktoś chciał zdjęcia to oczywiście mogę wstawić, ale bardziej mi zależy na informacjach o zabiegu i czy lekarz potrafi czasami oko przymknąć jeśli ktoś jest serio bez pieniędzy.
Skrzywienie wynosi ok. 70 - 90 stopni w dół, oczywiście mogę go wyprostować ręką tylko przy niepełnej erekcji, inaczej nie da rady. Jakby ktoś chciał zdjęcia to oczywiście mogę wstawić, ale bardziej mi zależy na informacjach o zabiegu i czy lekarz potrafi czasami oko przymknąć jeśli ktoś jest serio bez pieniędzy.