• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Dr Wiesław Tondel - dane kontaktowe

stulejarz66

New member
I jak się goi, wszystko bez problemu, szwy Ci wypadły?
spójrz na mój wątek

co tydzień wstawiam fotki

a tutaj gościa który był w ten sam dzień co ja u tego samego doktora, jemu też się super goi, nawet lepiej niż mnie :)

tomasz90

New member
Dzisiaj kontaktowałem się z dr Tondlem odnośnie zabiegu - najlepiej skontaktować się z nim przez sms na prywtany numer. Na termin czeka się około 3 tygodni, nie trzeba nawet umawiać się na konsultację przed zabiegiem. Koszt zabiegu 3000zł i warto pamiętać, że doktor przyjmuje tylko w czwartki :)

Gonzalez12

New member
Trochę odgrzeje temat - czy jest możliwość samej konsultacji pozabiegowej u dr.Tondla pomimo zabiegu wykonanego u kogo innego? Jeśli tak jaki jest koszt? Czy ktoś może wie?:)

Gonzalez12

New member
@theone1 dzięki za informacje. Dr. Tondel ma dobre opinie, ale mimo wszystko zapytam jak to oceniasz - byłeś usatysfakcjonowany z wizyty pod kątem zaangażowania/podejścia , odpowiedzi na pytania lub może z zaleceń ? Pytam ponieważ po zabiegu kontakt z lekarzem który operował mnie po zabiegu urwał się, dlatego szukam kogoś innego do kogo mogę się zgłosić. Tylko po prostu by to była wartościowa wizyta, na tym mi zależy.

Do góry