Jakieś 2 miesiące temu miałem wycinane wędzidełko zaraz po zabiegu było ok ,członek stał prosto i wszystko wydawało się ok ,teraz znowu zagina sie ku dołowi podczas erekcji ,czyli jest tak jak przed zabiegiem albo jeszcze gorzej,co teraz robić ,obrzezanie ?pomoże ?
Jakieś 2 miesiące temu miałem wycinane wędzidełko zaraz po zabiegu było ok ,członek stał prosto i wszystko wydawało się ok ,teraz znowu zagina sie ku dołowi podczas erekcji ,czyli jest tak jak przed zabiegiem albo jeszcze gorzej,co teraz robić ?
ehab gratuluję odwagi i podjęcia męskiej decyzji oraz oczywiście czekamy na zdjęcia
lefar trochę nie wyraźne są fotki, ale sądząc po nich stawiał bym na trochę przykrótkie wędzidełko (jeżeli robi się białe przy wzwodzie to masz krótkie) tyko pytanie czy w jakimś stopniu przeszkadza Ci to.
Jan Zwyczajny a to trochę dziwna sprawa, jeżeli miałeś wycinane wędzidełko to nie ma prawa już nic się zginać ku dołowi podczas erekcji.
A może miałeś przycinane a nie wycinane wędzidełko? na swoim przykładzie po usunięciu wędzidełka mogę powiedzieć że już nic nie ciągnie ku dołowi (albo jeszcze tego nie zauważyłem )
Obrzezanie to raczej ostateczność, najlepiej wstaw zdjęcie i ocenimy.
Hmmm. Ani to nie jest skrzywienie pracia (CHYBA!) ani stulejka to na pewno bym odrzucil... Jednak wydaje mi sie ze moze byc to zbyt krotkie wedzidelko. Ale czy w normie, ciezko stwierdzic. Wyprobuj pan
Parę lat temu miałem robioną plastykę napletka z powodu stulejki,wtedy lekarz nic nie robił z wędzidełkiem ,ale ostatnio zaczęło mi przeszkadzać ,tak jak by się skróciło ,wiec poszedłem do lekarza i on to wędzidełko usunął ,na początku było dobrze teraz znów się skróciło,choć tak naprawdę już go nie ma tylko szew ,zastanawiam się nad obrzezaniem tylko pytanie czy to pomoże a nie coś znów się skróci
Rzekłbym, że prawie jak bez żadnej ingerencji W nocy trochę mu się przypomniało o erekcjach, ale stripy zdały egzamin i przytrzymały wszystko na miejscu
Co o ty sądzicie?
PS. Suchy się strasznie zrobił, bo od wczoraj z "gołą główką"
ehab wygląda na naprawdę dobrze wykonaną robotę a wędzidełko Cię trochę nie ciągnie sądząc po pierwszym zdjęciu?
A co do suchości to może spróbuj jakoś nawilżać główkę penisa
Się pospieszyłem z tą radością chwilę później chyba za mocno pociągnąłem i krew się polała strumieniem
A faktycznie mogło by być jeszcze odrobinę dłuższe, ale pierwotnie nie było źle, więc chyba powinno styknąć najwyżej będę się martwił później
A tak na marginesie: to jak na debiut mój i lekarza to faktycznie wygląda to przyzwoicie ^^
tuki No na moje oko to jest za krótkie i wypadało by udać się na zabieg.
Nie wiem czy jakoś to Ci przeszkadza w " tych sprawach" ale jeżeli się wygina żołądź i we zwodzie pobolewa to ten drobny zabieg powinien poprawić komfort
Witam, dopiero znalazłem ten temat, a napisałem również w części o stulejce. 15 dni po zabiegu plastyki napletka, tak to wygląda. Czy jest za krótkie? Czy chirurg nie wydłużył by go przy okazji plastyki napletka?
imgur: the simple image sharer imgur: the simple image sharer imgur: the simple image sharer
Przy maksymalnym naciąganiu delikatnie ciągnie żołądź, bez bólu. Czy może z biegiem czasu, jak blizna się lepiej zagoi to będzie dobrze. A jeśli jest za krótkie, to chciał bym to zrobić teraz, bo i tak jestem jeszcze z 2 tyg niedysponowany co by było 2 tyg mniej
Z góry dzięki.
"sebamag" Na pierwszy rzut oka wędzidełko wygląda ok. ale jak możesz to zrób w spoczynku i we wzwodzie zdjęcie od strony wędzidełka.
Jeżeli wędzidełko nie napina się do białości, i lekarz nic nie powiedział, że masz za krótkie to powinno być ok
Ale możesz zrobić i wstawić fotki do oceny przez użytkowników forum zawsze to dodatkową opinie uzyskasz
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.