Eh.... no a jak się teraz wytłumaczyc przed Zona ?.... gdzie ona i tak ma teraz ciezki okres i niechce myśleć co moze się wydarzyć...można z tego jakoś sensownie wybrnąć ?
Żona chyba nie jest na tyle łatwowierna, żeby uwierzyć, że to gdzieś na basenie złapałeś, ale możesz próbować wcisnąć taki kit. Obawiam się, że i tak prawda wyjdzie na jaw.
No nie przejdzie, nie przejdzie. Pierw poczekaj na wyniki, bedziesz wiedzial na czym stoisz. Ale jak to wenera to nie masz wyjscia i musisz jej powiedziec aby takze zaczela sie leczyc bo to nie ma żartów.
Lodzik był w gumie? powiedz jej że kupiłeś na ciucholandzie majtki i nie wybrałeś i coś Ci wyszło na kutsie, przykro mi stary tak czy siak okropna sprawa, mnie nieraz ciągnie na jakiś sex ale człowiek się boi
Op się nie odzywa musiała go żona ukatrupić, ale musiał mieć jazdę na chacie, dość że zdradził to jeszcze zaraził żonę kiłą o co za historia, mamie ją opowiadałem w niedziele, dramat
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.