Źle to wygląda. Znowu odkładasz. Prokastrynacja? Od marca, od wypłaty. 1 marca to dzień jak każdy inny. Kasy rozumiem że może brakować, ale spacer czy trucht darmo jest.I tak i nie roboty szukam, ale idę z ojcem na budowę jak nie wypali, staram się zacząć od małych kroków w głowie miałem już poukładane, ale przez to że dało mi we znaki że mam dyspraksje i przypomniałem sobie jak normiki mieli beke ze mnie na wfie trochę się wpieniłem, ale na szczęście wujek zadzwonił pogadaliśmy pośmialiśmy się itd. Trochę mnie nie było bo dałem się sprowokować trollowi gość mnie na privie straszył jeszcze jakąś mafią i wgl szkoda gadać XD. W marcu choćby nie wiem co od 1 marca zaczynam spacerować a w dzień wypłaty wykupuje karnet na siłownie. Pewnie zdam tutaj relacje jak konto mi nie spadnie z rowerka albo nie zapomnę, ale z głową coraz lepiej, poza tym śpię już normalnie tak na co dzień oglądam anime i czytam bracia samcy i jakieś audycje radio samiec 2 pana marka kotońskiego to jest kanał jak coś i taki kanał musisz wiedzieć.
Trochę tak. Ale generalnie jeszcze trochę w mojej sterowni muszę poukładać (głowa) albo po prostu zwyczajnie luty sobie odpuszczam, a co do marca to dla mnie nie taki miesiąc jak każdy inny mój wujek ma urodziny, babcia, ojciec i ja dlatego ten miesiąc jest dla mnie wyjątkowy nie wiem czemu ale postanowiłem że od marca małymi krokami, a jak będzie wypłata czy to renta czy od szefa ojca jak zacznę robić to kupuję karnet na siłownie i kardio+siłowy jak jesteś obeznany w temacie siłki to nie że Cię zmuszam, ale fajnie jakbyś napisał co sądzisz o witaminach i minerałach + czerpania białka i innych mikro makro elementów z pożywienia. Jakbyś doradził byłbym wdzięczny. Sorry za offtopŹle to wygląda. Znowu odkładasz. Prokastrynacja? Od marca, od wypłaty. 1 marca to dzień jak każdy inny. Kasy rozumiem że może brakować, ale spacer czy trucht darmo jest.
Wiadomo od ćwiczeń fizycznych penis nie rośnie, ale ubywa tkanki tłuszczowej która go "zasłania". Wiem po sobie bo parę lat temu bez dociskania miałem 13 cm a teraz jak jestem bardzo podniecony to ok. 15 cm bez dociskania.Nope nic nie przychodzi, po prostu masz tyle ile natura dała, ja się w temat trochę zagłebiłem i te ćwiczenia podobno są skuteczne, są historie kolesi którzy powiększyli rozmiar o 10cm długości i 5 grubości, tylko pytanie kto wytrzyma robić to 10 lat?
Ciekawe czy "magiczne ćwiczenia" dają efekt na stałe czy tylko na parę dni,tygodni etc. + jaki wpływ ma to na tkanki itd. i jakie jest prawdopodobieństwo "uszkodzenia" sobie penisa podczas ćwiczeń xDTotal Man 2 Step Formula for Penis Size
Stop the treacherous searching through an ocean of scammy products and misleading information...this is the last website you will need.totalmanshop.com
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Nietypowe pytanie - ćwiczenia | Inne | 15 | |
X | Ćwiczenia na penisa | Męskie sprawy | 1 | |
S | Golenie jąder + ćwiczenia | Inne | 7 | |
D | Ćwiczenia po zabiegu plastyki napletka | Po zabiegu obrzezania | 1 | |
C | Ćwiczenia na żylaki nóg | Inne | 1 |