3mscproblem
New member
Witam wszystkich jestem nowy na forum. Dzisiaj mijają równo 3 miesiące od przeprowadzonego zabiegu obrzezania całkowitego(tak mi się wydaje) z usunięciem wędzidełka. Problem polega na tym ze oponka dalej nie znikła ponieważ miejsce cięcia jest wypukłe a nie płaskie w trakcie spoczynku, dużo lepiej wyglądało to po 2 tygodniach od zabiegu niż po 3 miesiącach Oponka zaczeła się pojawiać około po miesiącu... W dodatku przed miejscem cięcia powstały takie czarne plamki, ta po lewej strone w dotyku jest kłująca od wczoraj( wydaje mi się że są to bliznowce, choć nie do końca jestem przekonany), dodatkowo z góry przed miejscem cięcia( na zdjeciu tego tak dokładnie nie widać) są takie mini blizny, które akurat nie bolą. Nie mam pojęcia czy wywijać tą oponkę i chować ją bo mam tyle skóry, że mogę to zrobić i rzeczywiście jeśli noszę tak przyklejoną skórę do żołędzia oponka się cofa zaś w nocy przez wzwody to niestety spada i rano budzę się znów z oponką. Już nie wiem co mam robić miało być wszystko okej a tu po 3 miesiącach dalej nie sprawny, czy czeka mnie poprawka?
W stanie spoczynku :
We wzwodzie:
W stanie spoczynku :
We wzwodzie: