Dwa dni po zabiegu, Co sądzicie?
Nawet spoko wydaje mi się albo widać lekka opnke całkowite obrzezanie? ale wszystko równo na razie wygląda spoko gdzie robiłeś zabieg? Miałeś stulejkę albo inne przypadłości?
Zabieg mialem U Dr.Michalskiego w Centrum Kapelanka. Mialem z deka waski napletek za zolędzią w momencie jego ściągania ku brzucha. Podczas sexu cały napletek chował mi się za żołędziem i wyglądało jakbym miał mega oponke. Przy intensywniejszych wzwodach na napletka potrafiła mi pękać skora ktora dlugo sie goiła. A pozatym mialem krotkie wedzidelko ktore podczas zabaw z żoną ciągnęło za żolądz i bym mega dyskomfort.
Jak możesz wrzucaj info i informuj na bieżąco jak sytuacja po zabiegu.
Nie wiem jak inni odczuwają bol , ale w moim przypadku jest to uczucie jakby nagle dochodziło mi mega krwi do Wacka powiązane z uczuciem lekkiego prądu. Wariat twardnieje jakbym się bzykał. Nie spodziewałem się ze to będzie każdej nocy.Elegancko to wygląda, wacek boli czy cokolwiek innego?
No majster oby najlepsze przed tobąJestem mega ciekawy jak wygląda w pełnej gotowości bez tych zszywek ktore jednak ograniczają mu rozrost. Nie wspomnę o żonie
Panie , oby. Czekam na wypadanie tych zszywek jak dziecko na mikołajaWyglada bardzo dobrze. Widze ze zszywki już tuż tuż i wypadną : )