Chłopie jakby to takie proste było, ja mam tam z 300km, aktualnie nie jestem w stanie ubrać czegokolwiek na siebie a jak chodze to jebanym okrakiemJak masz jakieś wątpliwości to wal do dr Jakubowskiego bo domyślam się że to on wykonał zabieg. Jutro wtorek , dzien wizyt. A jak nie to poczekaj jeszcze z tydzień i zobaczysz na czym stoisz . Teraz niepotrzebnie sam się nakręcasz
Ja też chodziłem okrakiem.Chłopie jakby to takie proste było, ja mam tam z 300km, aktualnie nie jestem w stanie ubrać czegokolwiek na siebie a jak chodze to jebanym okrakiem
Ja tam nie hejtuje, uważam ze to jest forum DYSKUSYJNE na którym każdy może swoją opinię przedstawić. Jednakże faktem jest to ze się zbytnio uniosłem, ale po prostu w moim przypadku jest to tak na prawdę jedyne miejsce w którym można wylać frustracje w tym temacieNiektorym ciezko przetlumaczyc przepraszam, ze sie uniaslem ale jak ktos nie umie czytac ze zrozumieniem to tak jest.
funkcja wedzidelka jest nam znana a przy obrzezaniu wiadomo z reguly sie je usuwa bo nie musi pelnic tej roli.
nie zrozumiale jest dla mnie skad ten hejt w moim kierunku xd
Tak btw apropo tego napletka wewnętrznego, to nie jest tak ze ja go nie mam? Wydaje mi się ze tu jest cięcie Low ale moge się mylićWszystko git. Dbaj o higiene, szare mydlo i będzie w porzadku jak widzisz oponka dużo mniejsza. Zreszta to jest tak ze po 1 troche tak ci sie po prostu układa ten napletek wewnętrzny plus troche jest napompowany i efekt taki jest. To sie unormuje na spokojnie po czasie.
Musialbys pokazac we wzwodzie ale poki co wyglada na dosc niskie ciecieTak btw apropo tego napletka wewnętrznego, to nie jest tak ze ja go nie mam? Wydaje mi się ze tu jest cięcie Low ale moge się mylić
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | 15 dzień po obrzezaniu w Poznaniu | Po zabiegu obrzezania | 35 | |
X | 15 dzień po obrzezaniu | Po zabiegu obrzezania | 7 | |
D | 4 dzień po obrzezaniu, niewielka oponka | Po zabiegu obrzezania | 6 | |
P | 6 dzień po obrzezaniu | Obrzezanie | 1 | |
B | dziwna twarda opuchlizna 8 dzień po obrzezaniu | Obrzezanie | 11 |