Obrzezanie całkowite w znieczuleniu miejscowymSkoro masz mega wrażliwą, to zacznij ją harować i przyzwyczajać do dotyku. Jaki zabieg u Ciebie jest planowany? W znieczuleniu nie będziesz czuł dotyku.
W spoczynku schodzi ale jest troche dyskomfortu, we wzwodzie da się zdjąc, ale na siłę i skóra się zatrzymuje pod żołędziem i nie da rady spowrotem na góre, do póki nie opadnie. Odnosze ból głownie przy dotyku materiałami typu ręcznik, pod prysznicem jest np ok.No to nie będziesz czuł. Czyli rozumiem, że teraz zsuwasz napletek w spoczynku, a we wzwodzie nie idzie dlatego zabieg?
Jak to odkazanie wygląda? A co z ludzmi co mają taką stulejke, ze nie są w stanie sciagnac napleta nawet trochę, to jak wtedy odkazanie wygląda?Najpierw trzeba wytrzymać odkażanie, potem znieczulenie w porównaniu z myciem przez chirurga prawie wcale nie boli
Chyba sobie żarty robicie, jeszcze nie slyszałem o takim czyms tu na forum, wątpie by ktoś z nadwrażliwym żołędziem tyle wytrzymał.Znieczulają raczej we wszystko, a mycie to odciągnięcie na siłę i "szorowanie" grzybka. Najlepiej zacisnij poslady i zamknij oczy, 20 sekund i po bolu
Ja na wizycie wstępnej nie mialem takiego czegos, po prostu sciagnal, obejrzal i tyleJa miałem dość dużą nadwrażliwość, napletek ściągał mi się tylko w spoczynku (ale nawet do masturbacji go nie ściągałem), a lekarz na wizycie wstępnej, a także podczas operacji mył mi członka przed rozpoczęciem jakichkolwiek działań.
Kiedy się goliles, w dniu zabiegu czy przed?Ale jeżeli możesz odsłonić żołądź to pochodz sobie trochę z odsłoniętą i na spokojnie dasz radę