Boli trochę nie powiem, jest czerwona jeszcze i napuchnieta ale to jest dobry urolog sprawdzał wszystko dokładnie , ale tym spotnerem ciężko mi jeździć po tym wedzidelku bo boli trochęAdm blizna Cię boli czy nie?
Wiem dla mnie też ale to dobry urolog ma ponad 300 dobrych opini, i ciężko się do niego dostać, obejrzał wszystko dokładnie powiedział że super się goi, i powiedział że masturbowac się już mam właśnie xD żeby już rozciągać tą Blizne,i jeździć tym spotnerem po wedzidelku, powiem ze masturbacja jest taka nawet, dochodzę ale trochę szczypie boli te miejsce z blizna bo jest czerwona, noi napletek niby schodzi ale wraca spowrotem i tak nie za dobrze się masturbowac jak dla mnie cały czas ze sciagnietym napletkiem, wolę tak jak mam do połowy żołędziaMysle ze z ta masturbacja to przesada ale ok xd
Tego to nie wiem ale podobno ma ją wygładzic i będzie elastyczna, jak narazie to ciężko mi się tym smaruje to wędzidełko bo boliAdam czy spotner ma pomóc w tym żeby ta blizna była mniej bolesna?
No właśnie tak myślałem że to nie jest jeszcze blizna, więc nie wiem czemu on mi kazał jeździć po tym ta maścią... MasakraTo nie blizna tylko gojąca się rana na dodatek troche obrzęknięta. Blizna się tworzy gdy rana jest już całkowicie zagojona. Ogólnie wygląda ok.
Narazie przestałem jej używać, także zobaczymy,chyba nic się nie stanie jak poczekam, bo jak się zagoi to chyba da rade ja nawet w późniejszym okresie rozciągnąć. Narazie to boliZawsze jestem zdania ze nalezy słuchac lekarza. Ale no wedle ulotek i wszystkiego. Masci na blizne stosuje sie jak juz jest wszystko zagojone.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Krzywy penis opinia | Skrzywienie prącia | 2 | |
A | Mały penis | Inne | 2 | |
D | Penis | Stulejka | 6 | |
S | Dziwny penis stulejka | Stulejka | 4 | |
A | Dziwny i mały penis w wieku 17 lat | Męskie sprawy | 8 |