Urolog tak stwierdził prywatny i na nfz, jak byłem na wizycie to bez wzwodu aż podskoczylem jak mi ściągał napletek i powiedział że za krótkie wędzidełko noi zrywalo nadrywalo mi się podczas sexu z 4 razy miałem naderwaneAdam co z tym wędzidełkime było nie tak, że zrobiłeś zabieg? jak dla mnie wszystko wyglądało ok
Powiem Ci jeszcze że podczas zabiegu urolog kół mnie po penisie dużo razy z 12 jakoś, sprawdzał czy mnie boli i dużo mi wstrzyknal tego środka znieczulająceMyślę że wróci do normy
Moim zdaniem też nie leży problem w wedzidelku ale tak chciał urolog... Tak jak pisałem innej pomocy na problem z erekcja nie dostałem, żadnych badań tylko tabletki i zabieg wedzidelka, dzięki za rady, jeszcze chciałem spytać czy to że jest taki skurczony może też zależeć od tego że chodzę z nim cały czas ku górze? Tak mi kazał urolog chodzić przez tydzień, mam nadzieję że jak teraz zrobiłem ta cholerna plastyke to mi pomogą dalej z ta erekcja, teraz też mi się ciężej ściąga ta skórę za żołedzia od dwóch dni i tak boli jak chce dalej ściągnąć i czerwone się trochę zrobiło tam w ujsciu grzyba@Adam90 nie moze ci sie zmniejszyc penis od zabiegu wedzidelka. Usuwany jest kawałek skóry a nie ciała jamiste i nikt ci tam nie grzebał tak głęboko nie panikuj to raz a dwa ze na poczatku pacjent bedzie skurczony ze stresu , takie porównanie ci dam ze jakbys na mrozie zaczal na golasa biegać to też ci sie skurczy. Kolejna rzecz ze problem z twoimi erekcjami moim zdaniem nie leży w wędzidełku.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Dziwny i mały penis w wieku 17 lat | Męskie sprawy | 8 | |
A | Dziwny i mały penis | Inne | 2 | |
P | Czy mój penis wygląda normalnie w wieku 16lat? | Męskie sprawy | 9 | |
A | Penis 8 miesiącu po zabeigu | Po zabiegu obrzezania | 3 | |
D | Suchy penis po obrzezaniu . Grzybica? | Po zabiegu obrzezania | 9 |