• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zapalenie prostaty

pisiajek

New member
Witam wszystkich
Że na forum są osoby które leczą się wiele lat na zapalenie prostaty to wiem bo sam do nich należę.
Ale czy są takie osoby, które w czasie antybiotykoterapii ani po niej nie odczuli żadnej nawet krótkotrwałej poprawy,a nawet odnieśli wrażenie że po antybiotykach jest gorzej. Nie chodzi o skutki uboczne ze strony przewodu pokarmowego, tylko o dolegliwości ze strony prostaty.
Tak jak jestem na antybiotyku od lutego i czuję jakby było gorzej niewiem co się dzieje

Pawel21

New member
Czesc Panowie, choruje na zapalenie prostaty juz 2 lata, bralem duzo abx itd diagnozowalem sie w badbaku, chodziłem do dr Gołabka, przestałem chodzic i brać cokolwiek jakies 10miesiecy temu, wówczas zaczalem chorowac na inna chorobe niezwiazana z prostatą, i przestałem pić jakikolwiek alkohol ( wczesniej tez nie piłem duzo ale w weekend zwykle jakies piwko było w tygodniu piwko 0%, mocniejszy alkohol tak raz raz na miesiąc, dwa) i objawy praktycznie znikneły, jeszcze tego nie łaczyłem, potem sporadycznie wrociłem do alko, i od czasu do czasu mialem dolegliwości raczej mniejsze ale były, od maja znowu przestałem pic alko i od tamtego czasu zero objawów- totalne zero, a żylem dosc normalnie praca,dom, stresy, nawet kilka razy basen w ciepłe dni. I w ten weekend (piatek,sobota) troche wypilem (2 drinki, piwo) i w niedziele po poludniu pojawiły sie charakterystyczne dolegliwosci: nieprzyjemne uczucie w kroczu, swedzenie w cewce itd.. dziele sie tym z Wami, bo może ktoś ma podobne doświadczdnia, albo chce sobie taki test zrobić ( zero alko szczegolnie brak piwa, nawet piwa 0%) na miesiac, dwa miesiace i ocena objawów?