• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zapalenie prostaty

Grom

Well-known member
Ryzyko jest zawsze. Można zadławić się przyjmując rutinoskorbin na przeziębienie. Mi własnoręcznie przeprowadzona miesięczna kuracja, końską dawką levoxy, nie zaszkodziła a wyleczyła. Innych potrafiła wpędzić do grobu 😑

Grom

Well-known member
To napisz do Gołębia. Kilka osób pisało na tym forum o pielęgniarce w Warszawie. Podobno wlew był po 150 zł. Pamiętam jak @abst3 mówił, że sam sobie robił wlewy bo by zbankrutował.

RafalWr

Member
@Damien777 , bo jesteś tak zjebany że nikomu się nie chce z Tobą pisać i odpowiadać na Twoje komentarze . Nie odpowiadaj już najlepiej .
@pelesos , wizyta i pobranie u Gołąbka tyle kosztuje. Posiewy i reszta ekstra płatne w BB.
Jeśli chodzi o szczepionkę to pielęgniarkę trzeba ogarnąć samemu , takie zalecenia od doktorka . Ja na pierwszym zastrzyku byłem u takiej osoby , pokazała co i jak i sam później w chacie robiłem . Adrenalina musiała być pod ręką . Ale to każdy na własną odpowiedzialność , reakcja organizmu może być różna . Wlewy jednak, raczej już inna sprawa.
Akurat ja cicho nie siedzę bo Gołąbek mi mocno pomógł, jeśli kogo napierdzielalo 24h to będzie szukał rozwiązań, czy to lekarz wyżej , czy doktor Szmer czy Anglia . Ale niestety są też tego konsekwencje bo każdy organizm jest inny i trzeba czasami powiedzieć stop, dlatego @madale też ma rację tylko co ma ta osoba zrobić jak ją boli , od tego psycha siada , wali abx ile tylko może żeby wyzdrowieć a czasami kończy jak się kończy np. szpitalem . I prawda nic odkrywczego nie stosuje tylko że współpracuje z lab które jednak wykrywa bakterie . Mi wyszedł kiedyś w badbak gronkowiec złocisty 10*2 a sieciowki oznaczają zapalenie dopiero 10*3 i zawsze miałem oznaczenie że jest czysto to co mieli zwykli urolodzy leczyć ? Dlatego za takie małe dodatki też trzeba ekstra zapłacić niż walić w ślepo abx przez 7 dni .

@LXIV to praktycznie nie masz prostaty a dalej masz objawy, dobrze zrozumiałem ? Próbowałeś fizjo , stretching ?

@Grom zawsze bardzo mądrze pisał , jelita są powiązane z prostata i mięśniami dna miednicy dlatego tu się tez koło napędza i żeby to ogarnąć to niestety też czasochłonne i mieć dobrego fizjo . (Oczywiście przy czystych posiewach )

RafalWr

Member
Czy to co napisałem wyżej jest przejawem braku argumentów ? Jestem osobą która była w czasie swojego leczenia u różnych urologów w tym wspomnianego doktora G oraz doktora Szmera , a także potem u znanych fizjo np. jak pan Basista z Warszawy więc swoje przerobiłem i mam wiedzę . Były/są tu osoby które mają tą wiedzę jeszcze większą niż ja ale nie piszą i nie chcą przez taką osobę jak Ty. Więc jak nie masz nic sensownego do dodania to się nie odzywaj , wtedy tamte osoby będą w stanie pomóc ludziom w potrzebie i nakierować co trzeba zrobić krok po kroku, niekoniecznie u Gołąbka czy Szmera ( tak jak pomogły mi ) Z twoich wypocin, widać że nawet obok tych lekarzy, fizjo nie przejeżdżałes a ich oczerniasz . Gdybyś był chociaż u jednego to byś wiedział że sami mówią że nie gwarantują wyleczenia bo specyfikacja choroby jest tragiczna w prowadzeniu i różnic organizmów ( np. wspomniany SOR gdzieś wyżej ) Więc proponuję wróć do podstawówki naucz się czytać ze zrozumieniem , niech rodzice Cię w końcu nauczą szacunku do ludzi i wróć na forum za 10 lat bo czeka Cię długa nauka .

RafalWr

Member
@kolejnyten , napisze Ci tak , pomógł ale zależy jaką masz bakterię i musisz wiedzieć kiedy powiedzieć stop ( organizm będzie dawał sygnały ) . 3-4 kurację zniesiesz ale potem może być już coraz gorzej . Ja wzielem u niego 3 kuracje i 4 zrobiłem sobie bombę ( połączyłem kurację Gołąbek + Szmer ) byłem dzień po dniu u obydwóch po zalecenia abx . Posiewy wychodziły mi już czyste 2 razy . Problemów z prostata juz nie mam , mięsień sciegnisty się jeszcze odzywa co jakiś czas ( pracuje z fizjo, pozostałości po zapaleniu ) . Więc tak , pomógł ale musisz podchodzić rozważnie bo czasami doktor G . Mocno szarżuje a swój organizm znasz tylko Ty.

Damien777

Active member
Nie gwarantuje wyleczenia ale gwarantuje drenaż portfela 👍🙂 genialne. Chyba powinni jakąś sektę utworzyc dla tych co leczą się u Gołąbka. @RafalWr ciekawe czy jeden i drugi wiedzieli jak prowadzisz swoje leczenie, nierozważnie. A o tym przyczepie sciegnistym to ja już tysiące razy słyszałem od fizjo i nic mi to nie dało kompletnie 🙂

Ostatnia edycja: