chroniczny
New member
http://home.swipnet.se/isop/Penetration.pdf pdf z antybiotykami i jak penetruja prostate, niestety po angielsku.
chroniczny napisał:http://home.swipnet.se/isop/Penetration.pdf pdf z antybiotykami i jak penetruja prostate, niestety po angielsku.
chroniczny napisał:Ja jak bede u chirurga dentysty wyjmowal zeby madrosci i jak bedzie chcial przepisac antybiotyk to zapytam o clindamycyne. Jak nie to, za kilka miesiecy sprobuje. Na wszystkie odmiany faecalisa jest antybiotyk o nazwie linezolid. Potwornie drogi, i dosyc niebezpieczny. Nie wiem jednak czy penetruje prostate. Osobiscie uwazam ze jak antybiotyk nie pomaga przez piec dni, to juz wcale nie pomoze. Podobnie z dolegliwosciami, albo wszystkie zejda. Albo nie znasz dnia i godziny kiedy bedzie kolejne nasilenie.
many napisał:bo tak jest po 5 dniach powinna być już poprawa ale przy bakteriach tylko jak nie ma większej infekcji , przy infekcji z 10 dni trzeba żeby była widoczna poprawa , Esterek a jak miałeś w posiewach staph epiderm koagolazouj to jak się wtedy czułeś było lepiej czy nie było poprawy , bo przy tej bakterii nie powinno być zapalenia , samo branie piguł nie wystarczy , mus atakowac to ustrojstwo z każdej możliwej strony , dawniej lekarze zalecali nasiadówki ( wygrzewanie ) zioła są ok czytałem gdzieś że trzeba odpowiednia mieszankę i pić rok z przerwami co jakiś czas , masaże prostaty zalecane też są niektórzy lekarze podobnież wykonują , można tez masować te miejsca w których odczuwamy bóle które pokazane są w tym linku zamieszczonym wcześniej , ja tak robię masuje brzuch , krocze , uda , trochę jajka , odcinki lędzwiowe , są jeszcze ćwiczenia (joga ) relaksacja , trzeba się też ciepło ubierać nie wyziębiać się ustrojstwo nie lubi zimna ,piwko alkochole na czas leczenia nie spożywać ,kawa , coca cole , w odstawkę ostre dania przyprawy pikantne tez unikać , zalecany jest ruch ćwiczenia relaksacja , nerwówka i stres przy tym tylko pogłębiają dolegliwość a przy tym tak jest wiem jak jest nerwy to szarpie dlatego ćwiczenia i relaksacja , jest konieczna , sami pomyślcie są różne urazy itd , rehabilitacja jest zawsze zalecana masaże ćwiczenia więc dlaczego tu miało by być inaczej , do Esterka robiłeś posiewy tylko z nasienia , czy z wymazu z cewki także
many napisał:bakterie takie jak faekalis czy e coli żyją w jelitach człowieka stanowiąc naturalną florę ,i jeśli jelita są nie szczelne poprzez krew drogą chłonna mogą te bakterie przenosić się na gruczoł ,układ moczowy , czytałem na forum biosłone gość pisał że wyleczył się z wielu chorób z zapalenia prostaty także za pomocą mikstury oczyszczającej że niby ona leczy jelita uszczelnia nadżerki oczyszcza organizm i nastepuje samoleczenie , co o tym sądzicie
chroniczny napisał:Zjedlismy tyle antybiotykow, ze chlamydie, mycoplasmy i ureplasmy nie powinny miec racji bytu. Jednak cos jest nie tak. Diagnostyka jest oczywiscie najwazniejsza... Ale serio? Tylko to jedno laboratorium wie co robi, a reszta placowek tkwi w sredniowieczu?!
Esterek napisał:chroniczny napisał:Zjedlismy tyle antybiotykow, ze chlamydie, mycoplasmy i ureplasmy nie powinny miec racji bytu. Jednak cos jest nie tak. Diagnostyka jest oczywiscie najwazniejsza... Ale serio? Tylko to jedno laboratorium wie co robi, a reszta placowek tkwi w sredniowieczu?!
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |