Panowie , bo trochę chaos się wdał na tym forum , bez sensownie się obrażacie nawzajem . Wiem że choroba denerwuje i gdzieś trzeba dać upust ale nie róbcie tego na forum, idziecie na siłownię pobiegać, poćwiczyć, porozciagać się, wyjdzie Wam na dobre. Każdy szuka informacji które mu pomogą a nie wyzwiska .
Odnośnie leczenia , jedni się leczą u doktora Gołąbka drudzy u Szmera inni sami lub gdzieś indziej, powymieniajmy się informacjami i połączmy sposoby leczenia być może komuś pomogą . A kto się u kogo leczy to jest jego indywidualna sprawa, nikt nikogo nie przymusza. Odnosnie cen u doc. Gołąbka ja byłem w kwietniu próba stameya 1600 zł , wizyta 1300 zł . Niestety tak było , teraz podobno drożej , będę za 2 tyg mogę się podzielić aktualnymi informacjami . Antybiotyki doustne ( wlewow nie miałem , nie odniose sie ) pierwsze z suplami około 2k ( bactrim , klimadycyna) drugie około 3.5k ( Linezolid ze Słowacji ). Odnośnie Badbak, bo wszyscy piszą że badania 2-2.5k . Zgadza się , ale to te pierwsze z zestawem z wenerycznymi typu chlamydia, HPV, gardella i tak dalej. Jeśli nic z nich nie wyjdzie to kolejne tylko na tlenowe , beztlenowe ja płaciłem 700-800 zł. Jeśli wyjdzie jakaś weneryczna to przy kolejnych tylko na tą weneryczną koszt wzrasta do około 1k. I tak zaleca doktor G. Doktor także odrazu zaleca ćwiczenia . Odnośnie fizjo , chodziłem chwilę p. Basisty koszty różne , pierwsze spotkanie mi wyszło 750 z iglowaniem mięśni dolnych, potem taniej około 400 zł . Wizyty z masażem perrectum 45 min u mnie w miejscowości 180 zł . To są moje doświadczenia z leczenia które przebyłem do dnia dzisiejszego. I tak to cenowo wygląda.
Zgadzam się z większością doktor G. jest drogi , i niestety jego leczenie także i nie wszystkich na niego stać , takie przykre czasy , ale z tego forum wynika że jednak abst3 czy robsona wyleczył "zaleczył". A u mnie bardzo mocno zredukował objawy , tak że mogę normalnie funkcjonować i to są fakty, napewno nie wszystkim pomoże ale część ma szanse . Doktor Szmer, nie wiem z forum nic takiego nie wynika a ja się nie leczę u niego więc nie będę komentował . Niech informacjami podziela osoby które się u niego leczą , być może pomogą innym . To są moje prywatne doświadczenia, jeśli ktoś miał inne niech sie podzieli.
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem.
Do administratora, zbanowałes osobę, JerzyW która na forum opisując swoje sytuacje używała wulgaryzmów nie obrażając brutalnie nikogo, a miał i pewnie dalej ma cenę informacje które mogły by w jakiś sposób pomóc . Teraz kiedy padają wyzwiska siedzisz cicho, zaslables za tym monitorem ? Czy Ci się to podoba ?