Że względu na to że parę osób napisało do mnie wiadomości prywatnej co stosuje i jak się rozciągam opiszę to tutaj, nie chce tego zachowywać dla wąskiego grona osób być może innym też się przyda. A więc tak , z suplementów stosuje :
Wierzbowice w tabletkach ( pani z badbak poleciła brać )
Prostanol forte ( ogólnie zalecenia doktora , wypisał mi te swoje ale ja znalazłem tańsze i mocniejsze ) na allegro 3 opakowania 230 zł.
NAC , zalecenia doktora. Biorę swansona.
Kurkuma z imbirem i kadzidłowiec z Yango.
Olej z pestek grejpfruta Citrus.
Witamina d, 8000 jednostek .
Sok z brzozy Oleofarm
Magnez, cynk witaminy z grupy B z sfd .
Kupiłem jeszcze olej z dzikiego oregano ale odstawiłem przy antybiotykach .
Na wątrobę żeby nie dostała za bardzo lekarz przepisał nie heparagren 2 tabletki rano i 2 wieczorem plus olej z ostropestu. Badania w porządku.
Ćwiczenia : byłem u fizjoterapeuty i osteopaty . Dostałem rozpisane na kartce do robienia w domu i kontrola co miesiąc.
1.Leżymy na plecach stopy połączone , kolana na zewnątrz i dociskamy rękoma do podłogi przez 15 s z oddechem regularnym .
2. Leżymy na plecach stopy i palce skierowane w sufit, ręce na brzuch i podnosimy głowę patrząc się na stopy przez 3 sekundy.
3. Martwy robak .
4. Leżymy na plecach stopy razem , kolana zgięte i biodra do góry .
5. Siadamy na dużej piłce do ćwiczeń i kręcimy miednica koła jedna i druga stronę .
6. Siadamy na dużej piłce i kręcimy miednica ósemki.
7. Leżymy na plecach jedna noga wyprostowana a druga przyciągamy do klatki piersiowej i na zmianę .
8. Twarda mała piłkę bierzemy i wkładamy pod pośladki tam gdzie są punkty spustowe i kręcimy kółka , jedna i druga strona . Ja używam dodatkowo roleta.
9. Leżymy na plecach nogi zgięte połączone i ruszamy na lewą i prawą stronę .
10. Uciskanie pęcherza wzdłuż kości miednicy po 15-20 sekund.
Jeszcze jest parę innych o których mówili ale też widziałem już na YouTube, więc można stamtąd zaczerpnąć .