4 opakowania. 1 kosztuje ok 1.000 zł.Gdzie załatwiasz Linezolid? Przez miesiąc to chyba z 10 koła zapłacisz skoro 10 tabletek to 3k.
Spoko że dostałeś odrazu dożylne.Gołąbek przywalił ostro:
MEROPREMEN dożylnie przez miesiąc 3x dziennie 2g co 8 godzin
LINEZOLID tabletki przez miesiąc.
Zobaczymy...
Doustne już jadłem.Spoko że dostałeś odrazu dożylne.
Aczkolwiek mi Gołąbek mówił że na początek kuracji on zawsze daje jakieś leki doustne coś mnie chyba ściemniał
Wyborem antybiotyków kierował się antybiogramem ?
ŁołGołąbek przywalił ostro:
MEROPREMEN dożylnie przez miesiąc 3x dziennie 2g co 8 godzin
LINEZOLID tabletki przez miesiąc.
Zobaczymy...
Będę szukał w internecie. Nie jestem kupcem specjalistą Linezolidu na razie.O proszę, to nieduzo. W jakiejś krakowskiej aptece jest to do kupienia, jakoś specjalnie zamawiają, jak to wygląda?
Zobaczę jak to uciagnę.Łoł
Miesiąc z wenflonem. Dawka solidna szczególnie, że to jeszcze z Linezolidem.
@przemix jeśli Jurek nie wcinałby fluorochinolowych to pewnie by od tego Gołąbek zaczął. Nie stosuje się pod rząd antybioli z tej samej grupy, więc poszło z grubej rury. Meropenemem też się kiedyś interesowałem ale okazał się niepotrzebny. Ktoś na forum walił ten lek i opowiadał, że spoko. Daj znać @Jerzy W jak zaczniesz bo będę trzymał kciuki!
Tez odniosłem takie wrażenie.Im więcej rozmawia się z Gołąbkiem tym człowiek bardziej utwierdza się o skrajnej niekompetencji innych urologów oraz tragicznym poziomie diagnostyki mikrobiologicznej w Polsce. To smutne bo tysiące ludzi nie musieliby mieć zasranego życia.
80Jerzy ile ważysz? Pytam w kontekście dawek Meropenemu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |