*nasienie tak dla pewnościMoże warto powtórzyć próbę, wymaz z cewki i próbę tak dla pewności.
*nasienie tak dla pewnościMoże warto powtórzyć próbę, wymaz z cewki i próbę tak dla pewności.
Mam pytanie, ma ktoś jakiś kanał na yt co ćwiczy mięśnie dna miednicy? Mam tą książkę odnośnie tego, ale wolałbym coś z yt, tyle że tam widzę że większość to ćwiczenia dla kobiet.
Tak jakby to jakaś tajemna wiedza była, swego czasu wydałem tyle na lekarzy że nie zamierzam teraz biec do fizjoterapeuty za grube pieniądze żeby mi tylko palec w d.pę wsadzał.
Uważam że na ile się da to człowiek powinien sam dbać o swoje zdrowie.
U jakiego lekarza udało Ci się zrobić stamey ? Bo to raczej mało popularne badanie u polskich urologów.u mnie ostatni stamey czysty tylko w cewce pojedyncze faecalis
u dr Gołąbka stamey po drugiej antybiotykoterapiU jakiego lekarza udało Ci się zrobić stamey ? Bo to raczej mało popularne badanie u polskich urologów.
Nikt tego na NFZ w poradni nie robi, pytałem o to lekarza u którego leczę się prywatnie i powiedział, że fundusz płaci za wizytę chyba max 150PLN, w tej cenie nie da się zrobić nawet wymazów, nie mówiąc o porządnych antybiogramie czy samej wizycie. Za sam masaż bez badań płacę 300.U jakiego lekarza udało Ci się zrobić stamey ? Bo to raczej mało popularne badanie u polskich urologów.
po dobre wyniki to najlepiej do bad bakJa ostatnio byłem w laboratorium w którym oddaje się nasienie do badania na miejscu, w specjalnym pokoju, laborantka odrazu odbiera kubek z nasieniem do badania, wyniki dede miał pod koniec tygodnia.
Masz na myśli BadBak, czy jakieś inne laboratorium?Ja ostatnio byłem w laboratorium w którym oddaje się nasienie do badania na miejscu, w specjalnym pokoju, laborantka odrazu odbiera kubek z nasieniem do badania, wyniki dede miał pod koniec tygodnia.
Laboratorium w Krakowie
To jest bardziej centrum leczenia niepłodności ale robią też posiewy nasienia.Epimedium
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |