A na co jest to wrażliwe jeszcze u Ciebie? Jest coś w kroplówkach/zastrzykach? Ja po defekacji przestałem czuć pogorszenie gdy podkładam wiadro pod nogi.Ja nie miałem po nim żadnych dużych skutków ubocznych i mi pomógł opakować poprzednie bakterie. Teraz bym wolał uderzyć czymś mocniejszym, a bezpiecznym dla mnie. Stąd idę do, mam nadzieję, fachowca ogarniającego temat.
jakie dokładnie badania jeśli można wiedzieć?Panowie jestem po wizycie u dr. SZMERA .Rewelacyjny człowiek. Pełen profesjonalizm z jego strony i zaczynamy leczenie. Nie mam zapalenia prostaty . Tylko stan zapalny w całej miednicy . Zlecił badania hormonalne plus wypisał suplementacje. Oraz terapie powieziowe plus cwiczenia miesni dna miednicy .
Dojadę do domu to napiszęjakie dokładnie badania jeśli można wiedzieć?
Gdzie bierze 250 zł za wizytę? W Euromedice jest napisane, że bierze 300 zł. Daj mi proszę znać.Powiedział ze abx to ostateczność. Dodał ze stres niszczy mitochondria dlatego miałem po Nolicynie takie jazdy. Najważniejsze ze kasztan zdrów jest idealny . Kurde naprawdę konkret chłop. Godzinę siedziałem za jedyne 250pln.
bierze 300 i to od początku roku już- niezaleznie czy wizyta online czy nie.Gdzie bierze 250 zł za wizytę? W Euromedice jest napisane, że bierze 300 zł. Daj mi proszę znać.
przecież to te same nerwy tym zawiadują i te same mięśnie. Ja też jak źle się wykupcam to później boli mnie w kroczu bardziejNa mnie dr. Szmer też zrobił dobre wrażenie, ja poza zwapnieniami też nie mam nic niepokojącego w prostacie.
Swoją drogą ciekawe czy stan zapalny miednicy może być wywołany problemami jelitowymi, mam na zmianę zatwardzenie po kilku dniach rozwolnienie później chwila spokoju i znowu powtórka. A klucie w cewce też pojawia mi się po mocnym parciu na stolec.
W Chrzanowie Igamed 250 za wizytę dzisiaj byłemGdzie bierze 250 zł za wizytę? W Euromedice jest napisane, że bierze 300 zł. Daj mi proszę znać.
Testosteron ,estradiol prolaktyna LH ,d3,shbg, insulina i glukozajakie dokładnie badania jeśli można wiedzieć?
Długo czekałeś na wizytę? Trzeba się przez telefon rejestrować?W Chrzanowie Igamed 250 za wizytę dzisiaj byłem
Dzięki wielkie. A odnośnie tych supli to co CI polecił?Testosteron ,estradiol prolaktyna LH ,d3,shbg, insulina i glukoza
Miałem farta i 3 dni tak telefonicznie. A dr Szmer wspomniał ze może powstanie oddział badbak w Krakowie.Długo czekałeś na wizytę? Trzeba się przez telefon rejestrować?
Tylko to nie PZP a CPPS bo prostate mam idealną .Dzięki wielkie. A odnośnie tych supli to co CI polecił?
Wracając do teorii dr. Szmera to mój lekarz też się do tego skłania. Tzn. stres powoduje problemy, a zapalenie powoduje stres. Wpada się w problemy natury psychicznej i mamy jazdę o nazwie przewlekłe zapalenie prostaty.
ja mam zapalenie, ale od mięśni. brałem pyłek i propolis i bardzo polecam produkty pszczele. Z bakterii wyleczyłem się stosując NAC, propolis i antybiotyki. Same kuracje abx były o dupę rozbić.Tylko to nie PZP a CPPS bo prostate mam idealną .
Nac 600
Kwarcetyna
Graminex ale mam naturalny pyłek pszczeli więc to odpuszczam
Methocarbamol to na receptę na obniżenie napięcia mięśni.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |