Ja stosuję go już trochę ponad tydzień w dawce 1x1 i na razie nie czuje zmian. Miałem po nim rewolucje żołądkowe przez pierwsze 2 dni. Ten szczep bakterii ma ciekawe właściwości, ale 6 kapsułek dziennie (dawka zalecana przez producenta) to trochę za dużo moim zdaniem.czy słyszał ktoś o probiotyku Narum Narine ? Podobno przywraca prawidłowa flore bakteryjna w drogach moczowych. Mozna sobie go stosowac od tak ? Jesli takto w jakich dawkach
chyba od ciebie 1 raz uslyszalem o tym preparacie. No nic kupie przetestuje z miesiac brania. Faktycznie producent zaleza 3 razy dziennie x 2 tabletkiJa stosuję go już trochę ponad tydzień w dawce 1x1 i na razie nie czuje zmian. Miałem po nim rewolucje żołądkowe przez pierwsze 2 dni. Ten szczep bakterii ma ciekawe właściwości, ale 6 kapsułek dziennie (dawka zalecana przez producenta) to trochę za dużo moim zdaniem.
Też biorę cetix właśnie 3 tydzień kończę i w zasadzie to jest git, zobaczymy hak dalej będzieCo do cetixu to ja czytałem, że całkiem dobrze pentruje prostatę. Kiedyś nawet jeden z urologów mi go przepisał
Co masz na myśli "wydyma"? Że ok do zestawu probiotyków, czy lipa? Bo mam dylemat, jak to określenie interpretowaćMoim zdaniem UroLact to wydyma.
Ja jak wiecie przez 2 miesiące żarłem 4 antybiotyki. Zażywałem Enteris Immune 8+2 oraz Enterol. I czułem się super i zero problemów gastrycznych lub grzybicy. Dlatego ten zestaw uważam za idealne value for money. Jasne, że Vivomixx 450mld jest najlepszy, ale koszt wychodzi kosmicznie na dłuższą metę.
W probiotyku ważne, aby było dużo szczepów i ilość bakterii. Te wytyczne spełnia Enteris Immune 8+2. To marka własne DOZ.
Matematyka.Co masz na myśli "wydyma"? Że ok do zestawu probiotyków, czy lipa? Bo mam dylemat, jak to określenie interpretować
Jakie dawki bierzesz? Ja biore 2x 400 cetix plus 2x 100 minocyklina plus 2x 500 klabax i do tego nystatyne 3 tabletki. Vivomix 450 na noc, sanprobi 2 kas w dzień i omnibiotic 10 aad - ponoć nie gorszy a nawet lepszy od vivomixTeż biorę cetix właśnie 3 tydzień kończę i w zasadzie to jest git, zobaczymy hak dalej będzie
Ja brałem 2 tygodnie cipronex 2x500 ale musiałem odstawić i odrazu przeszedłem na cetix 1x400, ciągiem 5 tygodni abx /3tyg cetix właśnie mija. Poza tym biorę enteris 8+2, różne suplementy typu wit d3 mk2, cynk, selen, olej oregano, olejek cbd, multiuri ... to w sumie na tyle.Jakie dawki bierzesz? Ja biore 2x 400 cetix plus 2x 100 minocyklina plus 2x 500 klabax i do tego nystatyne 3 tabletki. Vivomix 450 na noc, sanprobi 2 kas w dzień i omnibiotic 10 aad - ponoć nie gorszy a nawet lepszy od vivomix
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |