Bo nie wiedza jak to leczyc, a z pustymi rekami nie chca puscicMoże Wy mi spróbujecie wytłumaczyć czemu lekarze wypisują te antybiotyki w ciemno przy naszej chorobie??
Bo nie wiedza jak to leczyc, a z pustymi rekami nie chca puscicMoże Wy mi spróbujecie wytłumaczyć czemu lekarze wypisują te antybiotyki w ciemno przy naszej chorobie??
Szczerze? NIE. To tylko znaczy, że stan ostry minął. Przy przewlekłym mała prostata, która nie jest tkliwa jest bardzo częsta. Patrz: ja.Czy jak nie boli badanie Peter rectum to znaczy że jest już lepiej?
Bo jak pacjent ma stan ostry i bardzo go boli to się daje antybiotyk pierwszego rzutu na daną chorobę, np. Levoxa. Ale powinien od razu nakazać zrobić wymaz z nasienia dzień przed rozpoczeciem antybiotyku. Nie robią tak, bo GÓWNO WIEDZĄ zwykle na temat tej choroby. Ona jest bardzo trudna w leczeniu.Może Wy mi spróbujecie wytłumaczyć czemu lekarze wypisują te antybiotyki w ciemno przy naszej chorobie??
Łogin jest zajebisty dla diagnostyki. Trzeba u niego pobrać z prostaty oraz zrobić wymaz z nasienia (ale w odpowiednim laboratorium). Tylko, że on przyjmuje w Tarnowie, ale masz blisko.Pisaliście o doktorze Łoginie czy wykonuje diagnostykę przed rozpoczęciem leczenia???
Jaka bakteria, jak długo brałeś antybiotyk, jaki?Lekarz stwierdził że jest przeleczone i zapisał czopki. Nie jest powiększona ani nic.
On to stwierdził po badaniu brałem ciprio teraz kazał mi brać bactrim forte, sterko plus czopki. Badanie posiewu moczu dało wynik ujemnyJaka bakteria, jak długo brałeś antybiotyk, jaki?
Ile tygodni cipro i na ile bactrim? A posiew nasienia?!?On to stwierdził po badaniu brałem ciprio teraz kazał mi brać bactrim forte, sterko plus czopki. Badanie posiewu moczu dało wynik ujemny
przeleczone tzn ? Nie ma czegos takiego jak przeleczone albo jest bakteria patogenna w prostacie albo nie ma ? jest to wszystko poparte badaniami czy nie ?Lekarz stwierdził że jest przeleczone i zapisał czopki. Nie jest powiększona ani nic.
Jak wygląda wizyta pierwsza jakie badania daje i czy nie stosuje leków w ciemno jak niestety u mnie w Rzeszowie chyba każdyArktik Łogin jest ok tak jak pisze Jerzy ja chodzę do niego przyjmuje w Tarnowie Nowym Sączu i w Bochni
Nie daje w ciemno. Na ile czasu miałeś cipro i na ile teraz bactrim?Jak wygląda wizyta pierwsza jakie badania daje i czy nie stosuje leków w ciemno jak niestety u mnie w Rzeszowie chyba każdy
Ten lekarz co teraz byłem kazał odstawić ciprio i brać bactrim na 10 dniNie daje w ciemno. Na ile czasu miałeś cipro i na ile teraz bactrim?
Co za debil a podkarpacia!!!Ten lekarz co teraz byłem kazał odstawić ciprio i brać bactrim na 10 dni
On pobiera sam ta wydzieline z prostaty? Ktoś z was pisał gdzie każdy robić badania posiewu nasienia??Co za debil a podkarpacia!!!
Takie krótkie serie antybiotyków, nawet jeżeli przypadkiem trafione to gwarancja przejścia w fazę przewlekłą.
Jedź do Łogina i poproś o dobrą diagnostykę wydzieliny z prostaty i posiew nasienia. Z tymi wynikami wracasz do lekarza i ładujesz celowany antybiotyk na CO NAJMNIEJ miesiąc, a najlepiej 2 antybiotyki na raz.
A w szpitalach od razu biorą na podłoże? Idzie się umówić na oddanie nasienia na konkretną godzinę bez znajomości u laborantek? Jak to u ciebie wyglądałoZnajdz szpitalne labo. Spytaj czy badają nasienie na tlenowe i bez. Trzepnij gruche i wio do nich jak najszybciej. A z wydzieloną z GK to do uro który ci wymasuje i pobierze i taka sama procedura.
Tez nie rozumiem czemu u każdego jest inaczej czasami to są takie sprawy że powinno być do nich jakieś podejście z ich stronyA dodam ze w Swoim miescie co liczy prawie 200k mieszkańców znalazłem tylko jednego urologa co zgodził sie wykonać masaż z pobraniem. Nie wiem dlaczego takie podejście jest do tego badania przez 95% uro.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |