Jakie JerzyNie. Ja wziąłem 3 różne preparaty razem 200 zł. Zobaczymy.
Jakie JerzyNie. Ja wziąłem 3 różne preparaty razem 200 zł. Zobaczymy.
Polarox Man, polikawin, urobiolJakie Jerzy
Wystarczy się zaszczepić na COVID jak biały człowiekPanowie A co sądzicie u mnie nie wykryto żadnej bakteri nawet z prostaty. Mój urolog powiedział że mam bez bakterykne i nie będzie mnie truć Abxem. Ale umeczylem go by mi jednak dał I przepisał mi Nitroxolin forte na 20 dni mam plus czopki diclober 100 i na 10 dni trimesan .Przymierzam się do niego ale chcę poczekać bo lipa by była jak by mnie ten covid dopadł podczas brania . Nasienie mam normalne oraz erekcja na wysokim poziomie. Jedynie to pieczenie czasami w cewce oraz dyskokfort w dupsku trochę.I oraz czestomocz najbardziej irytujacy objaw.
Masz dokładnie te same objawy jak ja. Z tym że u mnie choduja się bakterie z płynu prostaty fakt że ciagle inne i ostanio nawet w moczu sie pojawiły gdzie ponad rok było jałowoPanowie A co sądzicie u mnie nie wykryto żadnej bakteri nawet z prostaty. Mój urolog powiedział że mam bez bakterykne i nie będzie mnie truć Abxem. Ale umeczylem go by mi jednak dał I przepisał mi Nitroxolin forte na 20 dni mam plus czopki diclober 100 i na 10 dni trimesan .Przymierzam się do niego ale chcę poczekać bo lipa by była jak by mnie ten covid dopadł podczas brania . Nasienie mam normalne oraz erekcja na wysokim poziomie. Jedynie to pieczenie czasami w cewce oraz dyskokfort w dupsku trochę.I oraz czestomocz najbardziej irytujacy objaw.
Dodam że miałem wypadek samochodowy z 10 lat temu i złamaną miednice w 4 miejscach oraz rozerwany przewod moczowy. Ma który miałam 3 operację. Hmm czyżby teraz wychodziMnichu w takim razie nie wiem w jakim celu chcesz sobie psuć zdrowie nitroxolinem, daruj sobie bo to nic nie zmieni. U ciebie problem widocznie leży miednicy i na nim się skup.
Tak Ale ja mocz ogólny mam dobry.A ja bym powtórzył badanie dlatego, że ..... za 1szym razem jak pobrałem płyn z prostaty i dałem do 3 różnych labów to w 2 nie wyszło nic a w 1 tylko wyszło. Po 3 tygodniach powtorka do tego samego gdzie coś wyszło i ta sama bakteria. A od pół roku w badaniu ogolnym moczu bakterie bardzo liczne i wiele było teorii że mocz zanim jest badany to długo to trwa i wtedy bakterie się namnażają itd. I zrobiłem posiew moczu i wyszła bakteria wiec jednak coś jest na rzeczy że to badanie ogolne pokazywało bakterie liczne a labolatorium labowi nie równe
Tak wiem o tym zgadzam sie z tobąJa wcześniej tez miałem jałowy a objawy identyczne jak u Ciebie. To że nie wychodzi na posiewie bakteria nie oznacza że jej nie ma a oznacza tylko że nie można dowieść jej istnienia- tak jeden mądy lekarz powiedział
Kiedys z 5 mcy temu mialem tak że po 2ce mialem parcie na kupsko i pieczenie dupska. Ta choroba ma wiele odsłon nie związanych z sobą. Nie raz pali dupa a jak mniej pali to zaczyna sie czestomocz jak on ustępuje i dupa nie pali czasem lewe jajko boli@jarcy a wiesz co zauważyłem ze jak mam gazy albo zbliża sie 2 to mija czestomocz i uczucie parcia Dziwne to wszystko.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |