Może mocz stoi pół dnia zanim go wysieją. W alabie u mnie tak robią, raz zrobiłem u nich posiew i od tego czasu już nie robię. Mocz przyjęto 8:10, a dostarczono 11:30...Odebralem wynik Psa 0,97
Ale od dawna mam w moczu bakterie liczne a jak daje mocz na posiew to z niego nic się nie choduje - czy ktoś ma jakąś teorię czemu tak się dzeje ?
Ale jak mocz stoi długo to bakteri jest mnóstwo przy posiewie moczu. Kiedyś tak zrobiłem i zanioslem 4 godz po pobraniu i wyszły niestworzone rzeczy.Może mocz stoi pół dnia zanim go wysieją. W alabie u mnie tak robią, raz zrobiłem u nich posiew i od tego czasu już nie robię. Mocz przyjęto 8:10, a dostarczono 11:30...
Mam dokładnie tak samoCo ci RTG wykaże? Wielkie nic, a niepotrzebnie się naświetlisz. Taki już urok tej choroby, że raz będą boleć jądra, innym razem pachwina, a jeszcze innym zaraz pod pępkiem. Przeszedłem już chyba wszystkie wariacje, miałem rezonans magnetyczny prostaty i miednicy mniejszej, prześwietlenie stawów krzyżowo-biodrowych, a USG to już niezliczoną ilość. U mnie wszystkie te objawy wychodzą z prostaty i mięśni okalających ją. Dużo też (takie mam wrażenie) ma do powiedzenia stan psychiczny, bo jak jestem mocno czymś zajęty, to prostata odchodzi na boczny tor i wtedy mnie mniej boli. Wczoraj "trzasnąłem" 10 km pieszo i dzisiaj jakby lepiej się czuję.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |