Mój lekarz nie mówi nie dla autoszepionek, ale odradza Kraków "bo tam się bardzo popsuło".nie wiem , jak to wytumaczyć , ale te panie na dole co pobierają wymazy były niby za ..... Ale byłam 8 razy , bo robiłam wymazy i oddawałam mocz na posiew - zawsze jałowy. One mówiły ,że ludzie po kilkanaście razy przychodzą i oddają mocz, ale ja nie wierze w to . W środę robiłąm w warszawie w Badbaku wymazy i wzrost obfity , a w czwartek w Krakowie - wymazy i posiew jałowy. Jak to tłumaczyć , ano tak ,że albo pożywki byle jakie, albo się nie przykładają , albo jak ktoś gdzieś pisał - na jednej pożywce robią dla kilku osób. Wymaz w krakowie- 60 zł , wymaz w Warszawie 280 . To też mówi samo za siebie. Nie zrobiłam tam autoszczepionki, ale w Niemczech, czekam teraz . Jest to autoszczepionka z kału , co ma pobudzić mój system odp. do walki. Tak mi doradziła lekarka z Poznania., Ona ma dużą wiedzę o autoszczepionkach,
Mozesz powiedzieć jakiej firmy brałeś colostrum?@sonja12 jakie konkretnie bakterie zdiagnozowano u Ciebie? Fagi z Wrocławia mają skuteczność na poziomie 40%.
@Beeqs ten środek opiera się na tym co Colostrum, czyli siara bydlęca. Dodatkowo ma cynk, cena niemała w porównaniu do Colostrum, które w płynie kosztuje 85 zł kuracja na miesiąc. Ze swojej strony mogę powiedzieć że u mnie colostrum zrobiło robotę, tylko koniecznie w płynie/zawiesinie.
ja juz w niczym nie upartuje nadzieji, tyle suplementow , lekow i nic. Antybiotyki 7 tygodni mnie wykonczyły.Ja biore teraz Colostrum - Genaktiv 2saszetki przed jedzeniem. Nie wiem może to w płynie jest lepsze. Ktoś pisał,- Marcelus ,że zrobiło robote- co to znaczy?Jest jeszcze niemiecki StroVac. UroVaxom działa podobno za drugim razem. Gdy zaczniesz z fagami to co jakiś czas opisz jak idzie.
Myślę, że mi pomógł Strovac na enterococus na pewno brałem długo abx bo był jeszcze inny syf. Spróbuj fosfomycyne parę saszetek plus ta szczepionka myślę że będzieokja juz w niczym nie upartuje nadzieji, tyle suplementow , lekow i nic. Antybiotyki 7 tygodni mnie wykonczyły.Ja biore teraz Colostrum - Genaktiv 2saszetki przed jedzeniem. Nie wiem może to w płynie jest lepsze. Ktoś pisał,- Marcelus ,że zrobiło robote- co to znaczy?
Jezeli chodzi o labolatorium to fakt ceny z kosmosu , ale co robic jak tylko tam cos wychodzi, maja dobre pożywki. I na tym korzystają cenowo.Lekarz doktor Malczynski do nich odsyła.
Wiem fagi maja skuteczność mała, i ich podejście jest jakieś dziwne , o wszystko trzeba prosić, i wydzwaniac samemu. Ja złozyłam dokunenty 16 .11. Mieli oddzwonić , ale gdzie tam , ja dzwonie na 2 tyg. a kobieta każe mi czekać i uzbroić się w cierpliwość. Czekam i czekam 6 styczen dzwonie , a ona mówi ,ze lekarz wziął dokumenty . Rozmawiam z lekarzem, mowi,że dokumenty zawieruszyły się Po prostu szok.
Ja mam coli i enterococus facelis, i z tego co czytam , a czytam od roku jeszcze się nikt nie wyleczył, jestem załamana. Czytałam o tej szczepoince Strovag , ale nie moge brac na raz . Tylko czy komuś pomogła???
Wezmę jak sie uda - fagi , potem ta autoszczepionke z kału, zobacze.
Strovac brales razem z antybiotykiem czy osobno?Myślę, że mi pomógł Strovac na enterococus na pewno brałem długo abx bo był jeszcze inny syf. Spróbuj fosfomycyne parę saszetek plus ta szczepionka myślę że będzieok
Razem ze szczepionką.Strovac brales razem z antybiotykiem czy osobno?
a mozesz napisac jak? no bo szczepionka to 3 dawki a antybiotyk jest na dluzej - wiec nie wiem czy na poczatek kuracji antybiotykiem od razu szczepionke brac? czy pod koniec? etc.. wielkie dzieki z goryRazem ze szczepionką.
Mój stan po leczeniu skojarzonym augmentin 5 tygodni i Strovac 2 dawki jest znacznie lepszy, wręcz bardzo dobry. Czasami czuję prostatę jak wypije trochę alkoholu lub jade autem 7 godzin.Jerzy jak oceniasz działanie szczepionki ? Bo chyba już 2ga dawka ?
Dzięki Jerzy - czyli zaczynasz antybiotyk i pod koniec liczysz tak, zeby po antybiotyku ostatnia dawke szczepionki przyjac, tak? czyli jezeli mam antybiotyk na 40 dni i 3 dawki szecpionki, ktora sie bierze co 3 dni, to najpierw przez 30 dni antybuiotyk a na kobiec wlaczam szczepionke? sorry, ze dopytuje ale sam to ogarniamMój stan po leczeniu skojarzonym augmentin 5 tygodni i Strovac 2 dawki jest znacznie lepszy, wręcz bardzo dobry. Czasami czuję prostatę jak wypije trochę alkoholu lub jade autem 7 godzin.
Za kilka dni kończę antybiotyk a potem ostatn Strovac. Potem kilka tygodni Urosal i badanie.
Ja po prostu czekałem na dostawę Strovac. Wg mnie powinno się zacząć od szczepionki a po 2 tygodniach włączyć antybiotyk, tak aby wykształcone przeciwciała dały efekt synergiczny z antybiotykiem. Tak zrobię gdyby pierwsza terapia nie wystarczyła.Dzięki Jerzy - czyli zaczynasz antybiotyk i pod koniec liczysz tak, zeby po antybiotyku ostatnia dawke szczepionki przyjac, tak? czyli jezeli mam antybiotyk na 40 dni i 3 dawki szecpionki, ktora sie bierze co 3 dni, to najpierw przez 30 dni antybuiotyk a na kobiec wlaczam szczepionke? sorry, ze dopytuje ale sam to ogarniam
Zastanawiałem się ale mam znowu zaostrzenie i zdecydował się posłuchać lekarza i spróbować terapii dożylnej.
Ogólnie to bardzo wszystko skomplikowane jest, jeden z kolegów pomimo stwierdzenia coli i fecalis i antybotykoterapi celowanej nie osiąga wyleczenia. Od czego to wszystko zależy nie mam pojęcia.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |