obstawiam, ze bedziesz miec podwyzszony lekkonie wiem czy mozesz dodac ale jak juz robisz testosteron to sprawdz sobie SHBG zamiast wolnego testosterinu - badanie nie jest dokladne wolnego ale mozesz o tym poczytac na forach endokrynologicznych
W Tarnowie koszt pobrania wydzieliny z prostaty to koszt wizyty 170 zł. Badanie w Synevo 40 zł. Za co 2.000 ?!?Hej koledzy ja juz sam nie wiem co mam zrobic ,choruje juz na to drugi rok,bralem mase antybiotyków,ostatnio z diagramu moloxin i lewoxe i nic.Testy robilem w Warszawie u. "Znanego lekarz". Troszke drogo! Antybiotyk bralem max 28 dni ,zastanawiam sie czy to nie za krótko.Myślę o szczepionce strovac,jak sądzicie.?u mnie byla najpierw bakteria coli a ostatnio e.faecalis.Objawy mam różne od bólu u nasady członka,bólu przy siedzeniu,miednicy i parcia na pęcherz.Jestem z wielkopolski i szukam lekarza z tych rejonów który by zrobił mi wymaz z prostaty i prowadził moje leczenie.Ostatni lekarz z warszawy zalecił robienie po każdym antybiotyku wymazu i badań ale koszty mnie przerastają(2000zl) za wszystkie badania.Jeżeli możecie to chetnie wyslucham rad,co do diety,może jakichś suplementów,szczepionek,ćwiczeń itp.Pozdrawiam
Tarnów nie Tarnowo niestety.A tarnowo.... dokładnie jeżeli można, a koszt 2000 to badania stameya, posiew nasienia i wymaz z cewki
Tak. Przecież tyłek też może być estetyczny - mojej młodej żony na przykład!Jerzy, dr Jacek Lizoń przyjmuje w Krakowie w Bona Dea? Pytam bo to jakaś klinika medycyny estetyczno-ginekologicznej.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |