lucjano_92
Member
ZGK - Zapalenie Gruczołu Krokowego
myślałem ze to skrót zakażenie gruczołu krokowegoZGK - Zapalenie Gruczołu Krokowego
Z jakiego powodu urolog zlecił u Ciebie wykonanie cystoskopii ?
W niedziele trafiłem na sor z ogromnym bólem brzucha myślałem, ze to wyrostek ale po przebadaniu przez chirurga ogólnego i urologa stwierdzili ze to od mojego przewlekłego zapalenie Prostaty zaostrzenie. Dostałem kroplówkę nospe i pyralginę. Wyslali mnie do domu z receptą na 7 dni Levoxa i butapirazol w czopkach na 5 dni 2x1. Bolał was kiedys brzuch od prostaty ?
Mnie zawsze bolał brzuch jak się leczyłem. Poniżej pępka podbrzusze. Tyle że nigdy nie miałem tak żebym musiał na sorze lądować. Przy zaleganiu moczu odczuwa się to ze strony pęcherza też, pęcherz jest poniżej pępka.Bolał was kiedys brzuch od prostaty ?
Nie wykupiłem levoxy bo wiem co było po cipronexie ledwo zyłem antybiotyk tutaj nie pomoze dobrze o tym wiem bo wczesniej troche tego brałem bez poprawy. Nospa forte łagodzi ból do tego pije sobie wierzbownice + wit c, a jak juz nie daje rady to idze Doreta Lekarz powiedział ze ciezko to bedzie wyleczyc o ile w ogóle sie da i stwierdził ze mam pecha ;
A z jakiej przyczyny wypisał ci ten antybiotyk ? Masz jakies bakterie ?
Panowie.. brał ktoś z was.. Gentamycyne w zastrzykach ? Bi mnie czeka kuracja 10dniowa :/ i się waham czy to brać.. czy nie :/
Objawy jakie mam.. to teraz.. praktycznie pobolewanie w samym podbrzuszu :/ czyli od pępka w dół.. szkoda że urolog nie zbadał mnie chociaż palcem.. albo nie podejrzał na USG.. czy coś się dzieje :/ tylko antybiotyk w zastrzykach na pałę :/
I antybiotyk na pałę.. w zastrzykach domięśniowo... I czopki Diclac :/ - i terapia.. na 10 Dni :/
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |