Kiedyś.. gdy byłem u młodego urologa.. z tytułem FEBU.. mówił że nasze schorzenie.. to trochę taka.. choroba głowy. Że nawet gdy wszystko jest OK, wystarczy że coś nas zakuje albo zapiecze.. i zaraz myślimy o prostacie.. nazwał to zespołem chorobowym "głowa - dupa"
- ja mieszkam poza Polska i tu uwazaja ze te wszystkie objawy zwiazane sa z miesniami dna miednicy. Jedyne co badaja to posiew ale z moczu, bo twierdza ze bakterie w prostacie nie sa znamienne do zapalenia - czyli jezeli wezmiemy sobie losowa grupke mezczyzn, to niektorzy bede mieli bakterie a inni nie i nie bedzie zaleznosci czy odczuwaja dolegliwosci. Ja wciaz sie z tym podejsciem zmagam. Bylem juz na rehabilitiacji dna miednicy gdzie badaja napiecie miesni. po paru tygodniach udalo mi sie calkowiecie relaksowac i poziom napiecia miesniowego jest minimalny a bol wciaz jest....moja metoda: Flegamina plus przegrzewanie prostaty co noc plus codzienna masturbacja / sex....dlaczego? flegamina rozpuszcza flegme w oskrzelach i rozpuszcza tez zbita wydzieline z prostaty (jezeli taka sie tworzy z powodu namnazajacych sie bakterii). Codzienna ejakulacja pozwala pozbyc sie zalegajacej wydzieliny a grzanie prostaty poprawia krazenie i pozwala organizmowi walczyc....daje szanse aby organizm sie wyleczyl sam....od jakiegos czasu udalo mi sie ta metoda ograniczyc objawy ale planuje wybrac sie do Krakowa do tej kliniki na calosciowy przeglad
czy kazdy z was przy zapaleniu prostaty ma lub mial problem z zapaleniem zaledzi. Ciagłe zaczerwienienia jakby wpadajace w rozowy kolor okolic zoldzia i cewki.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 7 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |