prostownik
Active member
To nie tak. E coli jest pożyteczną bakterią w jelitach, ale już w drogach moczowych nie.tak samo każdy ma w sobie bakterie coli ale prrzerost już jest szkodliwy... trochę widzę kiepsko z twoją wiedzą
To nie tak. E coli jest pożyteczną bakterią w jelitach, ale już w drogach moczowych nie.tak samo każdy ma w sobie bakterie coli ale prrzerost już jest szkodliwy... trochę widzę kiepsko z twoją wiedzą
To nie tak. E coli jest pożyteczną bakterią w jelitach, ale już w drogach moczowych nie.
Tak czytam i czytam... zaczynam sobie zdawac sprawe, ze tak na prawde to nikt nie wie jak to leczyc, jedynie metoda prob i bledow w nieskonczonosc, w nadziei, ze kiedys, pewnego dnia cos przyniesie ulge.
Na prozno jest szukac pomocy w amoksycylinie bo ten antybiotyk slabo penetruje do prostaty, bylo to juz szeroko opisywane i potwierdzone badaniami.
Na rozluznienie miesni bralem i Baclofen i Clonazepam i Laroxil (wszytko na raz) i oprocz lekkiego otumanienia na poczatku kuracji nie odczulem zadnej poprawy.
Protatitis QF to produkt oferowany przez Dr. Golabka, spolka powiazana z Nim go produkuje i dystrybuuje. Nie bralem i nie mam zamiaru.
To nie tak. E coli jest pożyteczną bakterią w jelitach, ale już w drogach moczowych nie.
Mozart, nie mam co do Niego jeszcze wyrobionej opinii.
Z jednej strony zdaje sie miec wiedze, podejscie i jakis koncept na leczenie prostaty, z drugiej strony jak na warunki w PL ma astronomiczne ceny i bardzo agresywny marketing swojej kliniki w google, na Facebooku, artykuly i wywiady w prasie... To wszystko jest zorientowane na pozyskanie jak największej ilosci klientow (pacjentow?) i wyskalowanie jego biznesu.
Leczę się u Dr. Gołąbka, na razie rozpocząłem ale już mnie portfel boli, a co dopiero te zabiegi ESWT. Jeszcze promocja suplementów które jak się okazało są powiązane z jego spółką. Przeraziłem się :O, byłem u 3 urologów, straciłem masę pieniędzy nic mi nie mogli pomóc. Jak na razie Dr Gołąbek najwięcej u mnie zdiagnozował.. a co dalej to czas pokaże.
Ciekaw jestem co on więcej zdiagnozował? Może zasobność portfela?Leczę się u Dr. Gołąbka, na razie rozpocząłem ale już mnie portfel boli, a co dopiero te zabiegi ESWT. Jeszcze promocja suplementów które jak się okazało są powiązane z jego spółką. Przeraziłem się :O, byłem u 3 urologów, straciłem masę pieniędzy nic mi nie mogli pomóc. Jak na razie Dr Gołąbek najwięcej u mnie zdiagnozował.. a co dalej to czas pokaże.
Leczę się u Dr. Gołąbka, na razie rozpocząłem ale już mnie portfel boli, a co dopiero te zabiegi ESWT. Jeszcze promocja suplementów które jak się okazało są powiązane z jego spółką. Przeraziłem się :O, byłem u 3 urologów, straciłem masę pieniędzy nic mi nie mogli pomóc. Jak na razie Dr Gołąbek najwięcej u mnie zdiagnozował.. a co dalej to czas pokaże.
Reklamujesz?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 7 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |