delfinek28
New member
Dzięki za informacje odnośnie bólu. W takim razie można spodziewać się dalszych dolegliwości. U mnie na razie występuje ból podbrzusza.
Hej. U mnie najpierw był tylko ból pieczenie po wytrysku pozniej po pAru latach pojawil się ból prawego jądra ktory dość szybko minął a od kilku lat nawraca sie teraz ból w kroczu wieczorem najbardziej no i w podbrzuszu z czestomoczem a w nocy sie z dwa razy budzę lać. Lekarz powiedział tak: nie ma się juz co truć antybiotykami ani lekami przeciwbolowymi i ze lepiej nie przemarzac w zimie nie pić alko w ogóle i nie jesc za dużo śmieci ani ostrych elementów. Ciepła poduszka i wygrzewac duzo pic zielona herbata wierzbownica zurawinA. No i ruch jak siedzę jest gorzej dość znacznie... sex jak najbardziej no i oczywiscie nie stresować się byc wyluzowanym i nie oddac swojego zycia chorobie. Takie pytanie do wszystkich czy odkąd pamietacie mieliscie pieczenie po wytrysku? W sensie odkąd byliscie nastolatkami
A jaką bakterie miałeś? U mnie był enterococus feacalis i sam zniknął ale lekarz powiedzil ze to nasza naturalna bakteria i ze raczej nie przez nia boli. Jesteś z legnicy?
Odpowiadając na Twoje pytanie tak miałem takie objawy, że po wytrysku miałem pieczenie. Wydaje mi się, że te pieczenie występowało jak miałem bakterię w nasieniu. Od 1,5 roku mniej więcej pozbyłem się tej bakterii przynajmniej w badaniach nie wychodzi no i oczywiście brak pieczenia. U mnie występuje teraz tylko ból podbrzusza no i częstomocz ( w nocy przeważnie raz trzeba wstać, ale są okresy kiedy prześpię całą noc bez lania). U mnie np ból ustępuje albo jest mniejszy w pozycji stojącej lub leżącej, a że prace mam siedzącą to napitala mnie przez cały dzień praktycznie.
Choroby gruczołu krokowego | Kardioseksuolog znalazłem takie coś poczytajcie całe totalnie mnie przytloczylo....
Ty do mnie mówisz?
Choroby gruczołu krokowego | Kardioseksuolog znalazłem takie coś poczytajcie całe totalnie mnie przytloczylo....
nie masz nawet leukocytów w moczu ? ja tylko ten wynik mam zły posiewy ok
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |