Witam serdecznie, jestem nowy na forum, mam problemy z zapaleniem prostaty. Mam obecnie 22 lata, pierwszy raz w wieku 21 lat, około rok temu bo tez chyba w maju miałem zapalenie prostaty, urolog przepisał mi distreptaze + prostamol i przeszło, rok później problem wrócił czyli teraz. Na 1 wizycie byłem 16 kwietnia, przepisał mi levofloxacyne + alfabax + multilac + anapran + multiprosti i po 2 tygodniach była poprawa, wiec człowiek głupi nie stosował się do poleceń lekarza a też nie czytałem o tym że to jest dosyć poważne to w majówkę dałem w gaz, no od 4 maja powtórka, 6 maja byłem znowu u urologa zeby powiedziec co sie stalo, zapalenie wrocilo, z nowych rzeczy to dostalem distreptaze, i mam do końca wybrać levoxe. Jutro mam kontrole, mam momenty ze wydaje mi sie ze jest lepiej, a pozniej znowu gorzej. A najgorsze jest to ze 18 maja mam wylecieć do Anglii do pracy i boje się że będę musiał przełożyć wylot... Druga sprawa, to to że dostałem recepte na Cipronex który mam zaczac brac po levofloxacynie, a wyczytałem w necie że po nim straszne rzeczy mogą się zdarzyć. Co sądzicie o moim przypadku? Nie robiłem zadnych badan w kierunku czy to bakteryjne, czy nie, lekarz powiedział że gdyby chcial tak robić to bym wydał fortune. Pozdrawiam.