Ja na twoim miejscu uważał bym na tego lekarza bo strasznie wyciąga kasę . Ja też miałem przez niego wykonywane takie testy nic nie wyszło u mnie. Jestem ciekawy czy na początku wizyty pytał się gdzie pracujesz i czy proponował Ci obrzezanie
Odniosę się do wspomnianego lekarza jak obiecałem. Chodzi o dr Letkiewicza z Urogenu w Tarnowskich Górach.
Lukas07vip ma rację w 100% o czym się przekonałem osobiście ten lekarz głównie wyciąga kasę i tylko na tym mu zależy. Ma swój schemat, który opiszę.
1. Pierwsza wizyta wygląda profesjonalnie obiecuje, że wyleczy na 100% bo on się na tym zna a inni nie. Proponuje zrobienie badań za grubo ponad 1000 zł. Dodatkowo wspomina o zabiegu skrócenia napletka (kwota coś około 3000 zł).
2. Kolejna wizyta standardowo pobranie wymazów
3. Trzecia wizyta to wynik z wymazów i gruczołu. U mnie akurat wyszła Candida więc przepisuje lek. Zero bakterii ani pod napletkiem, ani w cewce, ani w gruczole. Mówi żebym zastanowił się nad zabiegem skrócenia napletka bo to fajna sprawa.
4. Czwarta wizyta kolejne przepisanie leków. Zadaje lekarzowi konkretne pytania, na żadne z nich nie odpowiada, od razu schodzi na temat napletka, przy każdym pytaniu schodzi na temat napletka na nic nie odpowiada i nie potrafi wytłumaczyć dlaczego takie objawy a nie inne, tylko cały czas jak nawiedzony że koniecznie trzeba go skrócić, bo to jest siedlisko bakterii, jest tam masa bakterii i to jest przyczyna wszystkich chorób i zapalenia prostaty. Że bez napletka jest lepiej i nie choruje się na zapalenie prostaty i że zrobi mi mega giga promocje z 3500 zł za zabieg obniży mi na 2500 zł i że jest to super okazja.
Jakie wnioski ??
Cel Dr Letkiewicza to zrobienie zabiegu "napletkowego". Jest to dla niego czysty zysk do kieszeni. W ogóle nie interesuje go to żeby wyleczyc aktywny stan zapalny prostaty tylko to żeby skrócić napletek.
Niestety nie dam się naciągnąć na takie bzdury. Po pierwsze w wymazach, do których nota bene kazał nie myć się przez 3 dni, nie wyszła mi żadna bakteria spod napletka. Jest tam czyściutko. Więc o jakiej masie bakterii on mówi ? Po drugie zasada jest taka że leczy się ostry stan zapalny jednego a potem można zabierać się za drugie, dla celów "estetycznych" jak ktoś ma takie zamiłowanie. Po trzecie na forach internetowych znalazłem masę postów że oferuję ten zabieg każdemu kto tam przychodzi i jest przy tym bardzo nachalny. A tym którym go wykonał nic nie pomogło, stracili masę pieniędzy i dalej mają zapalenie prostaty. Tak więc ostrzegam przed naciąganiem tak samo jak kolega lukas07vip, który wcześniej mnie ostrzegał. Sam na własnej skórze się przekonałem.
Wklejam cytat z innego forum:
"Moja historia nie jest już taka wspaniała jak reszty. Dr Letkiewicz powinien pracować jako akwizytor lub handlowiec ponieważ robi bardzo dobre wrażenie na początku. W moim przypadku zgłosiłem się ze złymi wynikami i zostałem bardzo miło przyjęty i zapewniony że kuracja nie będzie tania ale mnie wyleczy. Niestety jestem lżejszy o 6 tys a problem dalej istnieje
Po kilku wizytach zobaczycie że dr wyciągnie od was ostatnią złotówkę obiecując wyleczenie dolegliwości. Moja dobra rada jest taka zanim zostawicie tam kilka wypłat lepiej skonsultować się z innym lekarzem. Dr zafunduje wam często nie potrzebny drogi zabieg i tyle."
Niestety to wszytko prawda naciągacz z niego niebywały. Na nazwisko powinien mieć nie Letkiewicz ale NAPLETKIEWICZ.