@toastt Jesteś pewien, że to jest to badanie? Na innym forum uzyskałem odpowiedź, że jest to badanie specjalistyczne i bez specjalnych skierowań nie da się go wykonać tak od ręki...
@Asdfasdf Gula w gardle, sen, wydolność i tolerancja na kawę o której wspominałem poprawiła się w pierwszym tygodniu przyjmowania tego protokołu. Dziś mija 6 tydzień i wszystkie efekty nadal się utrzymują, więc nie było to placebo. Co do snu i wydolności to nie odczuwałem żeby były one osłabione, dopiero w trakcie tej "kuracji" zauważyłem znaczące odbicie w tym aspekcie, które jak wspomniałem trwa nadal.
Mikroskrzepy to nie są żadne wymyślone brednie. Wystarczy wpisać w google "covid micro clots". Tutaj jedno z badań, które też o tym mówi:
The spike protein of SARS-CoV-2 has been found to exhibit pathogenic characteristics and be a possible cause of post-acute sequelae after SARS-CoV-2 infection or COVID-19 vaccination. COVID-19 vaccines utilize a modified, stabilized prefusion spike ...
pmc.ncbi.nlm.nih.gov
Wcześniej linkowałem do wątków na reddit, gdzie ludzie opisują identyczny problem jak mój, więc takie zjawisko ma miejsce i nie jest to jakiś odosobniony przypadek. Powikłania zarówno po szczepieniu jak i przebyciu covid są identyczne, a na wirus byliśmy przez ten czas narażeni wszyscy, więc nie wierzę, że nie miałeś z nim żadnej styczności...
Obiecuję, że jeżeli mój trop okaże się ślepy, kolejno zwrócę uwagę na aspekty psychiczny... Chodź tak jak wspomniałem... mając dużo większe problemy w życiu (rozstanie, utrata pracy, śmierć bliskiej osoby - wszystko w przeciągu pół roku), penis zawsze był wysoce aktywny.