No takich rzeczy to nie slyszalem xD ja dostalem normalnie na nastepny dzien zalecenie umyc normalnie pacjenta szarym mydlem z wodą xDja mylem sie od pierwszego dnia pod prysznicem ale na penisa i jądra zakładałem torebkę śniadaniową i na całość dookoła gumkę recepturkę, a na to dookola plaster. Samego penisa odkażałem octeniseptem, zeby tylko tym moczyć ranę. Po kilku dniach od zabiegu chyba juz nie musisz robic takiej kaskaderki, nie szoruj tylko po ranie myjką
wygląda bardzo dobrze!
Mi zapisał octenisept(weź ten większy), gaziki jałowe 7x7 lub 10x10, bandaż pół elastyczny 5cm i podpaskiOk w kolejny czwartek mam umówioną wizytę i mam pytanie w co zaopatrzyć się już wcześniej?
Octenisept
Czytałem że doktor zapisuje jakąś maść?
Jakie opatrunki?
 wszystko Ci wytłumaczy. Do tego maść na blizny Solarium ale to po ściągnięciu szwów. Możesz też jakieś przeciwbólowe ale ja użyłem tylko 1 tabletkę zapobiegawczo na powrót do domu.
 wszystko Ci wytłumaczy. Do tego maść na blizny Solarium ale to po ściągnięciu szwów. Możesz też jakieś przeciwbólowe ale ja użyłem tylko 1 tabletkę zapobiegawczo na powrót do domu.Dzieki WielkieMi zapisał octenisept(weź ten większy), gaziki jałowe 7x7 lub 10x10, bandaż pół elastyczny 5cm i podpaskiwszystko Ci wytłumaczy. Do tego maść na blizny Solarium ale to po ściągnięciu szwów. Możesz też jakieś przeciwbólowe ale ja użyłem tylko 1 tabletkę zapobiegawczo na powrót do domu.

Ok teraz rozumiem dzięki piękne za podpowiedziJa zmieniam dwa razy dziennie i wydaje mi się że jest ok, takie miałem zalecenia. Co wyjście do toalety to byś zwariował. A podpaska żeby bielizny nie ubrudzić wszystko ładnie wchłonie oczywiście można obejść się bez ale jak doktor kazał

oczywiście bez opatrunku bo w opatrunku z nocnymi wzwodami nie ma problemu, chyba że to jeszcze nie czas i się wstrzymać?
 oczywiście bez opatrunku bo w opatrunku z nocnymi wzwodami nie ma problemu, chyba że to jeszcze nie czas i się wstrzymać?| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data | 
|---|---|---|---|---|
| P | Czas na zabieg | Stulejka | 8 | |
| D | Zabieg Nesbita - problem | Skrzywienie prącia | 21 | |
| N | Zabieg, lekarz w obrębie Cz-Wa/Łódź | Przed zabiegiem obrzezania | 2 | |
| R | Mój zabieg, laser , sugestie | Przed zabiegiem obrzezania | 2 | |
| C | Jaki zabieg byłby najlepszy w mojej sytuacji? Pomocy! | Stulejka | 2 |