Łukaszwlkp
Member
Mi napisał że 2100 gotówka ale wcześniej czytałem że kasował 3000. Jak będę po to dam znać
H&t. Doktor rozrysował dwa high i low & tight. Zaczął tłumaczyć a ja mu przerwałem i powiedziałem że wiem o co chodzi bo jestem z forum. Uśmiechnął się. Mówił że przy low zostawia 5mm wewnętrznego napletka a przy high około 15mm. Powiedziałem mu że myślałem nad h&t ale chciałbym żeby mi doradził który lepszy dla niego wtedy mi powiedział że te dwa są najlepsze i robimy h&t bo jako pierwszego go wymieniłemI na jaki styl się zdecydowałeś?
Zdjęć żadnych nie posiadam a zmiana opatrunku w sobotę takie dostałem zalecenia. A tak w ogóle to mogę wrzucić fotki prosto z telefonu czy muszę mieć jakis komp.pochwal sie zdjęciami!
Polecam żeby zadzwonić bynajmniej ja tak zrobiłem.Świetnie gratuluje i dzięki za informacje Sam dziś napisałem do doktora i czekam za odpowiedzią.
W sobote Doktor zalecal kąpiel, zmiana optrunku 2 x dz!! /takie ja dostalem zalecenia/Zdjęć żadnych nie posiadam a zmiana opatrunku w sobotę takie dostałem zalecenia. A tak w ogóle to mogę wrzucić fotki prosto z telefonu czy muszę mieć jakis komp.
Mi zalecił w sobotę pierwszą zmianę opatrunku później raz albo dwa dziennie i prysznic dopiero we wtorek.W sobote Doktor zalecal kąpiel, zmiana optrunku 2 x dz!! /takie ja dostalem zalecenia/
To od jakiegoś metrarzu zaczyna się high a od jakiego low bo ja już je rozumiemH&t. Doktor rozrysował dwa high i low & tight. Zaczął tłumaczyć a ja mu przerwałem i powiedziałem że wiem o co chodzi bo jestem z forum. Uśmiechnął się. Mówił że przy low zostawia 5mm wewnętrznego napletka a przy high około 15mm. Powiedziałem mu że myślałem nad h&t ale chciałbym żeby mi doradził który lepszy dla niego wtedy mi powiedział że te dwa są najlepsze i robimy h&t bo jako pierwszego go wymieniłem
Nie, tylko różnica polega na tym że zostawia więcej tego napletka wewnetrznego przy stylu h&t. Przynajmniej tak mi to wytłumaczyłTo od jakiegoś metrarzu zaczyna się high a od jakiego low bo ja już je rozumiem
Geneza jest taka ze ciecie blisko zoledzi - low a ciecie daleko od zoledzi high. Tyle.To od jakiegoś metrarzu zaczyna się high a od jakiego low bo ja już je rozumiem