Koperfild18
New member
Witam jestem 3 dzień po zabiegu, mam straszne wzwody, przez które mam wrażenie że z wędzidełka sączy się krew. Czy zna ktoś jakieś sprawdzone sposoby aby zapobiec wzwodom?
No jest trh ciasny bo czuję to podczas wzwodu gdy go naciągnę. Ale to od tego by tak mogło być?Napletek nie jest zbyt ciasny? Może mocno ci zaciska i blokuje przepływ.
U kogo robiłeś zabieg?Witam jestem 3 dzień po zabiegu, mam straszne wzwody, przez które mam wrażenie że z wędzidełka sączy się krew. Czy zna ktoś jakieś sprawdzone sposoby aby zapobiec wzwodom?
Ile masz lat?Bylem w sprawie wędzidełka i zabieg mam w srode, a on powiedział jeszcze, że mam lekko za wąski napletek i że by naciął i poszerzył, ale chce za to 1000 zł więc zrobie samo wędzidełko i zobacze. Dziwne że przy zsuniętym napletku masz wszystko ok, nwm co innego może przeskadzać, w srodku ci sie nic nie zmienia jak przy zsuniętym jest ok, ja podejrzewam to, nwm czy mam racje, chyba że coś z wędzidełkiem.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Niekontrolowany wzwód | Inne | 9 | |
Ł | Wzwód po oddaniu moczu | Inne | 1 | |
B | Wzwód po obrzezaniu low&tight | Obrzezanie | 4 | |
R | Miesiąc po obrzezaniu całkowitym, jak wygląda? Wzwód | Obrzezanie | 7 | |
P | Po obrzezaniu i plastyce więzadełka (oponka, wzwód, krew) | Po zabiegu obrzezania | 6 |