Witam. Naczytałem się milion tematów (używałem wyszukiwarki) lecz chyba nigdy nie znajde odpowiedzi na moją dolegliwość... A więc tak, zabieg obrzezania (mam praktycznie cały czas odsłonięty prawie cały żołądź) i zabieg wędzidełka miałem równo 2 lata temu. Miałem sporą nadwrażliwość, trochę przeszło po krótkim czasie, jednak po tych 2 latach nie moge swobodnie przejechać ręką po żołędzi, wytrzeć ręcznikiem, dłuże niż chwile polewać penisa wodą, bo po rpostu boli. Jestem z dziewczyną w stadium związku, w którym przychodzą sprawy erotyczne (
) jednak gdy dotyka mojego penisa, on za chwilę opada, z powodu tej cholernej nadwrażliwości i to głupio wygląda... Żaden ze sposobów hartowania nie pomaga (domowych) próbowałem doslownie wszystkiego i po 2 latach jest praktycnzie dalej tak samo, jestem przekonany, że seks jest w tej chwili wykluczony... Błagam o sensowne odpowiedzi, mam już tego naprawdę dość. Od razu po zabiegu otrzymałem od was dużo pomocy, mam nadzieje ze tak będzie i teraz. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi... Może juz nigdy nie doznam radości z seksu ?