ProblemPomóż
New member
Witam was niedawno założyłem tutaj konto mam taki problem cofnę się trochę wstecz żeby opisać wam wszystko dokładnie byście lepiej mogli mi pomóc
. Rok temu poznałem dziewczynę wszystko fajnie po jakimś czasie pokochałem się z nią pierwszy raz dochodziłem kilka minut nie wiem ile dokładnie ... I tak jakoś wyszło że została moją dziewczyną kochałem się z nią potem wiele razy nie było problemu z czasem dochodzenia długość stosunku ustalałem sam nie było z tym żadnego problemu , ale wiedziałem że mam stulejkę i problemem było żeby zciągąć skure z penisa , ale zupełnie mi to nie przeszkadzało w seksie tak samo jak partnerce byłem bardzo szczęśliwy . Kłopoty zaczęły się po kilku miesiącach gdy stulejka zaczęła po woli ulegać i coraz bardziej mogłem skórę naciągać bez bólu i w tym momencie zaczołem coraz wcześniej dochodzić
muszę przyznać że w sumie to było dosłownie kilka minut albo nawet 2 minuty od tamtego czasu popadłem w straszne kompleksy straciłem pewność siebie której wcześniej mi nigdy nie brakowało coraz częściej na mojej twarzy zaczął gościć smutek i żal jeśli można to tak nazwać że nie zadowalam swojej dziewczyny strasznie chciałbym wrócić do tamtych chwil i mam takie pytanie czy poprawa stulejki ma jakieś znaczenie do czasu stosunku mogę powiedzieć jeszcze że od kąd szybciej dochodzę także często mam koniec penisa czerwonego wędzidełko i skórę . Wydaje mi się że to przez to szybciej dochodzę czy mam racje proszę o pomoc i jeśli wiecie to napiszcie jaką albo jakie operację trzeba sobie zrobić na stulejkę lub na plastykę członka albo obrzezanie z góry bardzo dziękuje i mam nadzieje że mi pomożecie gdyż ta sytuacja od dłuższego czasu mnie bardzo gnębi i przez to stałem się nieśmiały , straciłem pewność siebie i zacząłem być smutny ... Mieszkam w Krakowie jeśli znacie dobrych lekarzy od takich dolegliwości to proszę pomóżcie . Rafał