Panowie, czy problem ze ściąganiem napletka przejdzie? Oczywiście mogę ściągnąć ale trochę muszę się pomęczyć. Obstawiam że to przez szwy i opuchliznę. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Odstawiłem octenisept i stosuję tylko mydło, ale chyba przez to pierwsze strasznie wysuszyła mi się skóra na żołędziu, macie jakiś sposób żeby to zniwelować?
Odstawiłem octenisept i stosuję tylko mydło, ale chyba przez to pierwsze strasznie wysuszyła mi się skóra na żołędziu, macie jakiś sposób żeby to zniwelować?
lekarz mi kazał kupić po wypadnięciu wszystkich szwów i zakończeniu stosowania octeniseptu, najpierw kazał tym przemyć a później posmarować help4skin, tak więc właśnie jestem na tym etapie
jak miałeś we wtorek dopiero zabieg to jeszcze będziesz musiał się przemęczyć octeniseptem żeby ci się nic z tym nie stało, lekarz ci nie powiedział co masz z tym robić? nie dał recepty na jakiś antybiotyk do smarowania?
Witam po przerwie, mam pytanie, jestem miesiąc z hakiem po plastyce i podczas wytrysku odczuwam ból, żołądź staje się ciemno czerwona, czy to normalne?
Dodam jeszcze że w jednym miejscu blizna jeszcze jest
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.