Witam mam 16 lat i mam mały problem. Wiem że to troche późno i jestem świadomy że to moja wina bo jeszcze jak byłem mały mama pamiętam mi myła penisa i skórka normalnie schodziła ale teraz gdy już mam 16 lat i dopiero zauważyłem że coś jest nie tak parę miesiący temu zdjalem napletka podczas spoczynku i potem podczas zwodu miałem zdjęty lecz tak mnie zaczął bolec żołądź ze nie wiem czy to tak zawsze po pierwszym zdjęciu napletka w takim wieku ale bolało więc założyłem napletek. Od pewnego czasu jak mowilem zacząłem sie tym interesować w końcu myje codziennie penisa tylko że po tych paru miesiącach miesiącach może sie zakleił czy cos i nie mogłem go zdjąć. Z coraz to nowymi dniem schodzi więcej skórki tylko nie wiem właśnie czy mam stulejkę i boje sie ze jak pociągnie niżej to zrobi mi sie załupek i mam dylemat czy pójść z tym do mamy z nią mam lepszy kontakt rozmowa z nią wiadomo to będzie trochę krępująca ale chcę w końcu mieć normalnego penisa albo druga opcja to dalsze codziennie mycie i zobaczę czy dam rade go zdjąć w zwodzie. Przepraszam ze się tak rozpisalem ale to ważny dla mnie temat jak i dla każdego mężczyzny
ps moge dać zdjęcie tylko nie wiem jak
ps moge dać zdjęcie tylko nie wiem jak