Witam Panów, trochę nietypowo chyba że pisze tu kobieta ale dzięki Wam Panowie zakupiłam w zeszłym roku strovac w Niemczech( przewlekle nawracające zapalenie pecherza, cewki moczowej , odmiedniczkowe zapalenie nerek wywoływane przez bakterie enterococcus faecalis, klebsiella pneumoniae, proteus mirabiliss i e.coli razem i osobno przez kilka lat). Antybiotyków miliony i brak poprawy na wiecej niż miesiąc. Zatem sama chcialam z porozumieniu z gonekolog sobie pomóc.
Zasadniczo z pytaniem powracam do Was, ponieważ widzę duże doswidczenie a ja w tej kwestii mam niewielkie , mianowicie Pani urolog stwierdzila że z podaniem pirwszej dawki strovacu mam brac zinnat przrz 10 dni( w wymazie klebsiella) czy aby napewno jest to ok branie antybiotyku z tą szczepionką?
Drugie pytanie czy przechowywaliscie tą szczepionkę w domu przed szczepieniami(ja od roku mam ją w lodówce, ale ma dlugą datę)
I tu trzecie putanie, mianowicie czy mając aktywne zakażenie (ja m je non stop) ta szczepionka mi nie zaszkodzi ?
Lekarze twierdzą że nie ale ja się juz od właśnie roku będąc caly czas prawie chora się wacham :/
Pozdrawiam i dziękuję za uwagę jesli przebrneliście przez moje okrutnie dlugie pytanie
Elka