• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Lucca

New member
Hejka, mały update u mnie😃

Wczoraj minął 5 tydzień po zabiegu i wypadła mi ostatnia zszywka po Staplerze. Dość długo się u mnie trzymały co mnie trochę dołowało, natomiast już nic nie boli więc chyba jest ok:)

Blizna zmienia trochę kolor, poczekam kilka dni i ruszę z aplikacją maści silikonowej i plastrów w celu jej uelastycznienia. Jest też dosyć twarda ale mam nadzieję że tutaj najbliższe tygodnie jeszcze zrobią robotę. Wędzidełko po plastyce też ładnie się zagoiło a szwy się wchłonęły/odpadły bez trudu przy kąpieli. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, komfort po zabiegu mega, duża wygoda jeśli chodzi o higienę i też bez porównania moim zdaniem w kwestii estetycznej (niestety nie pomyślałem, żeby zrobić zdjęcia przed).

5 tydzień:

Lucca

New member
@Misiekatowice glivclinic na Śląsku (lekarz prowadzący super, ale samej kliniki nie polecam, 3 wizyty i kazda 30/40 minut po czasie, panie z recepcji mile ale mało pomocne. Nie widzę sensu wizyty na daną godzine gdzie czeka sie tak czy siak)