jastrzab95
Active member
napisze ze szpitala jak sie obudze po narkozie i bedzie git wszystko
Dostałeś leki, których się nie powinno łączyć. Nawet ulotka tego syfu cipronexu o tym podaje. Dobrze zrobiłeś, że odstawiłeś, bo byś się mógł kaleką zrobić (lekarz by Cię mógł kaleką zrobić).dostalem cipronex ten co tak strasza nim na forach i diclovitnarazie biore
Znieczulenie ogólne, na początku dostaje się głupiego Jasia później zastrzyk i budzisz się po wszystkimnajwazniejsze pytanie, jak znieczulenie u ciebie wyglądało ?
Nie mam zdjęć sprzed zabiegu, ale miałem skrzywienie 65 stopni w dół i 90 stopni w lewo, a teraz mam skrzywienie około 10 stopni w lewo, wiec różnica jest ogromnapodeslesz fotki ?
taa, mam wrazenie ze mi sie troche pogorszyly reumatyczne dolegliwosci ktore mialem juz i takDostałeś leki, których się nie powinno łączyć. Nawet ulotka tego syfu cipronexu o tym podaje. Dobrze zrobiłeś, że odstawiłeś, bo byś się mógł kaleką zrobić (lekarz by Cię mógł kaleką zrobić).
wspanialeNie mam zdjęć sprzed zabiegu, ale miałem skrzywienie 65 stopni w dół i 90 stopni w lewo, a teraz mam skrzywienie około 10 stopni w lewo, wiec różnica jest ogromna