Loft napisał:A weź ludzi nie wkurwiaj Taka ochota, że nie wiem jak przeżyje ten "miesiąc rekonwalescencji" :lol: a przecież jeszcze 4 dni do zabiegu. 8)
Moja rada: wyszalej sie porzadnie przed
Loft napisał:A weź ludzi nie wkurwiaj Taka ochota, że nie wiem jak przeżyje ten "miesiąc rekonwalescencji" :lol: a przecież jeszcze 4 dni do zabiegu. 8)
Jak się człowiek wypości to tak szybko się nie naje...tomekkrk napisał:Moja rada: wyszalej sie porzadnie przed
Ej, głodny czy spragniony ale słoną wodą się nie napoisz. Usta ważna sprawa 8) Trzeba spiąć poślady i możne na imprezie coś wyrwać a nie tam płatne rozwiązania od razuZbigniew85 napisał:Ale w jakimś domku publicznym, czy koło lasu?
Opowiedz jak było - wszyscy jesteśmy teraz ciekawi - szczególnie, że większość na głodzie (jakie ceny, czy ładna, jak wszystko przebiegało).
Haha, malucha do buźki to ok, do dziury bez problemu. Ale żeby za rękę złapać? ZBOCZENIEC! :lol:marcin9402 napisał:Tylko minus jest taki, że nie pozwalają się zbytnio obmacywać
A co to zbędne macanki?? Może niech się taka zatrudni w bdsm, tylko klienta zwiąże, zrobi co trzeba i wypuścimarcin9402 napisał:No śmiesznie to brzmi, ale sam tak opowiadał. Powiedziała mu, że bez zbędnych macanek
Pamiętam, do soboty mam czas. Problem w tym, że apetyt rośnie w miarę jedzenia a trudno się najeść solo 8)marcin9402 napisał:pamiętaj o poużywaniu sobie przed zabiegiem póki jeszcze możesz
Strach pomyśleć, co dokładnie masz na myśli...Zbigniew85 napisał:polecam własną prywatną prostytutkę sobie zorganizować
Loft napisał:Strach pomyśleć, co dokładnie masz na myśli...Zbigniew85 napisał:polecam własną prywatną prostytutkę sobie zorganizować
8)
Coś a la: "Prawdziwa kobieta jest damą w salonie, kucharką w kuchni, a dziwką w sypialni".Zbigniew85 napisał:Własną kobitę. Dokładnie tyle. I nic więcej
uniuse napisał:Przed chwilą byłem na roksa.pl
To nie na moje nerwy, nie tak wczesnie po zabiegu Dziś minęło 8 dni od cięcia. Mały ma się dobrze, coraz lepiej. Ale do pełnej formy jeszcze trochę mu brakuje jak wstaje to czuć delikatny ból :-(
Ale nie powiem, z paroma paniami bym zaszalał