WalterAlfa napisał:
A jakie masz dowody, doswiadczenia, znajomość tematu, fachową wiedzę, żeby tak twierdzić?
Po pierwsze rozmawiałem na ten temat z lekarzem, który stwierdził że niema ćwiczeń na powiększenie penisa. Jezeli juz to urośnie on ale po zaprzestaniu ćwiczeń z powrotem wróci do swoich naturalnych rozmiarów. Do tego stwierdził iż takie ćwiczenia wpłyną na problemy z erekcją w przyszłości
WalterAlfa napisał:
Ja nie bronię tych ćwiczeń, ale odrobinka skromności w wygłaszaniu poglądów nie zaszkodzi.
Skoro nie broszni to RÓB. Wyraziłem swoje zdanie (a zarazem mojego lekarza na ten temat). Ja tez nikomu nie bronie, lecz odradzam!
WalterAlfa napisał:
Jak masz konkretne dowody, to podaj.
Wyżej napisane. Zreszto wystarczy poszperać w internecie... Jak masz 15 lat i łykasz takie bajki to sobie ćwicz, zobaczymy za 20 lat czy nie będziesz tego żałował. Jak chcesz to ćwicz ale przynajmiej innych nie oklaczaj polecając
Innym dowodem jest to że sam ćwiczyłem kiedyś i efektów jako takich nie było, po przerwaniu zrobił sie takie jak był. Szkoda czasu i innych powikłań. DAJ DOWODY ŻE TO POMAGA I DZIAŁA
WalterAlfa napisał:
Są natomiest poradniki, są ludzie, którzy twierdzą, że te ćwiczenia bardzo pomagają szczególnie na wyrobienie silnych erekcji i kontrolę nad wytryskiem.
Właśnie... Są poradniki które ludzie sprzedają za kase w internecie i na tym zarabiają. A gdzie są ludzie którym to pomogło? Jeszcze takiego nie spotkałem... A spotkałem lekarza i gadałem z nim na ten temat.
Pytałem też na forum o opinie lekarza i odpowiedź była identyczna jak u mojego.