nicsmiesznego2000
Member
Musisz pokazać pannie, ja nie jestem panną, wizualnie oceniam że jest ok i nie wygląda jak potwór, ale co panna to panna, jedna powie że brzydki inna że ideał, sprawdź to
Lekarz mówił, co było przyczyną puchnięcia? Taka nasza natura, że tkanka jest chorobowo zmieniona?Miałem tak samo, centymetr wewnetrznego ktory puchł tworzac różową oponkę, poszedlem na poprawkę extreme low , te kilka milimetrów wewnetrznego napletka ktorych sie pozbylem nic nie zmienilo w odczuciach.
Przed:
Po:![]()
Obrzezanie laserowe Wroclaw
Jestem 2 miesiące po obrzezaniu całkowitym z uwagi na nawracające infekcje. Po samym zabiegu miałem wrażenie ze cięcie jest blisko żołędzi, niestety lekka opuchlizna wydaje mi się rozciągnęła troche ten napletek wewnetrzny i mam wrażenie ze mam teraz coś w stylu medium/ loose (skóra jest...meskiezdrowie.pl
![]()
Re-obrzezanie extreme low
W marcu mialem obrzezanie low and loose, niestety z low wyszło niestety middle więc zostałem z różowym kołnierzem, który miał tendencje do puchnięcia po stosunku. W lipcu trafiłem do Dr. Chomicz i zdecydowałem się pozbyć wewnętrznego napletka w całości, dla mnie wyglada to najbardziej...meskiezdrowie.pl